Szünet nélkül zuhant a forint az elmúlt hetekben a vezető devizákkal szemben, miközben a nemzetközi piacok szárnyaltak. A külpiaci hangulat azonban hétfőn érdemben romlott Ciprus miatt, és a 9 hónapos mélyponton tanyázó forintot 14 hónapja nem látott szintre lökték a befektetők. A forint elsősorban a romló külpiaci hangulat miatt esik, ugyanakkor abban, hogy 300 fölé került a jegyzés, belföldi kockázatok játszottak szerepet.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
meg a pirézek miatt is zuhan a forint.
és a delfinek aknamunkája sem elhanyagolható(vagy ezt csak a 320-as árfolyamnál mondják majd?)
egyébként nem szeretném sürgetni matolcsy urat, de az mnb-nek ilyenkor nem kellene valamit tennie?
A Tündik bündije
Miért zuhan a forint? Bajnai, Gyurcsány, emútnyócév, EU, USA, kapitalista karvalytőke, IMF, Wall Street, és a kisnyúl nagy f@sza, most pedig Ciprus. Kíváncsian várom, mikor jön a sorban Agame Mumumba Dél-Afrikai nagysámán.
ződegér
Magyarország történelmében még soha sem volt egy olyan tehetséges jegybank elnök az mnb élén mint matolcsy györgy . És hiába is irígykedtek,gyalázkodtok oda ő a legmegfelelőbb ember .
nemkati
@ződegér: Az biztos! Annyira tökéletes ez az ember, hogy az már tündérmesébe illik. Szerintem jövőre válasszuk meg miniszterelnöknek és egyben köztársasági elnöknek a király mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.