Balog Zoltán arra kérte az újságírót, adja vissza a neki tévedésből megítélt Táncsics-díjat. Van, aki lemondatná a minisztert.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csiga0771
Köszönöm hogy csináltak neki egy jó reklámot... Évek óta nem hallottam róla semmit, csak a Panorámából emlékszem rá, mindig szerettem a műsorát ! Most viszont keresem az írásait, és a műsorait, amik még mindig nagyon jók, és igazak!
Köszönöm !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@lajospapa: én is azt hiszem. Ráadásul Szaniszló még mártirrá is válik

propeller.hu/itthon/2652899-szaniszlo-levelezes
Bourne
Szerintem! Balog Zoltán azt sem tudta ki az a Szaniszló Ferenc és rohadtul nem is érdekelte a díj kiosztásakor. Balog nem nézte meg a mögötte ténykedő (talán szélsőjobbos tudatú) emberek által felkent Szaniszló előéletét, csak Droid módon aláírta a díjat. Utána Droid módon átadta és ezzel részéről letudva a Táncsics díjátadó is. Amikor értesült a díjak több neves újságíró általi vissza adásáról, akkor már több figyelmet szentelt ennek a Szaniszló nevű akárkinek. Utólagosan, fejét vakargatva az arcán a félreérthetetlen "elbasztam" grimasszal kreált egy késő bánat eb gondolat visszaigénylő levelet. Szánalom amit most érzek...
szepwilly
@almalibre: Manapsag ez a divat nem olvasni (azt esetleg meg kellene erteni),csak alairni,ugy fityiSS modra!
kukac50
Ha már egyszer oda adták ne kérjék vissza,ne csináljanak segget a szájukból !
Akik odaítélték azok mondjanak le azonnal.
Alkalmatlanok a feladatuk ellátására.
furfang
@Pálinkafőző Rézüst: Ha megnézted ma Szaniszló műsorát pontosan megérted, hogy a világ nem fehér és fekete, csak a nagyon egyszerűeknek, az pedig nem lehet irányadó. Árnyaltan ! Lehet, hogy tovább tart, de célravezetőbb. Az emberekből az egészséges életösztön ahogy látom mindenhol előjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.