Konok Péter magára vette Kövér kommunistázását, és tudatta a házelnökkel, hogy ő meg egy darab sertésbél, továbbá karrierpatkány. Ezután volt, aki azt kérdezte tőle, nem fél-e. Ha Kádár megbukott, akkor Orbán is meg fog.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"...a Nemzeti Egyetértés Rendszere nem szereti a demokratákat, ez már a nevében is benne van. Az egyetértőket szereti...
SLAakku
"A Rendszerben Egyetértő pedig fél, fél, hogy nem ért egyet eléggé, fél, hogy rosszul ért egyet, fél, hogy nem érti rendesen, amivel egyetért. A Rendszer szereti, ha az emberek félnek. Félnek a hótól, félnek a ruhásszekrénnyi, kopasz smasszerektől, akiket jól látható üzenetként, brutális humánerőforrásként a tüntető diákok közé plántálnak, félnek az árfolyamoktól, és lehetőleg félnek a másik embertől,..." Irja a cikkiró.

"...Magyarországon az 1980-as években volt a legjobb élni a kisembernek, mert dolgozhatott, tanulhatott, élhetett. Sőt, az 1989-es életszínvonalat TALÁN 2030-ban érjük el, HA elérjük!Mielőtt valaki elkezdené, hogy sok lett az államadósság, akkor azt mondom, hogy 16 milliárd adósságunk volt 1989-ben, utána eladták sz országot, az emberek sokkal rosszabbul élnek, mint akkor, és most 100 milliárd dollár az ÁLLAMADÓSSÁG! Szóval, hogy is van ez? A KOMMUNISTÁKRÓL meg annyit, hogy én kommunista vagyok, de a Kövér meg a többi s.nyaló nem volt kommunista, legfeljebb párttag!..." irja Sándor Vilmos
kukac50
Nem mi félünk Tőlük Ők félnek a Néptől.
SLAakku
@kukac50: A Rendszerben Egyetértő pedig fél... igen ezek az egyetértők ők!
SLAakku
...a kaszák somogyban fognak először kiegyenesedni? Az új földesurak és kiszolgálóik lelkén fognak száradni a történések!

www.pecsistop.hu/regio/feljelentesre-feljelentes-nem-nyugszanak-a-somogyi-gazdak/1135016/
SLAakku
@kukac50: "Az a gáz, hogy (mint kurva sokan) egyszerűen azért mentünk oda, hogy még zárás előtt igyunk egy sört. Ehhez képest egy szuperamatőr feminista drag showban találtuk magunkat, 200 Ft beugróval (bocsánat, javasolt támogatási összeggel), amivel valami feminista könyvtár megalapítását támogattuk. A fabajszot viselő beengedő hölgy külön kiemelte, hogy a csajok stírölése tilos! A falakon a képen látható FGY mellett Hoffmann Rózsa plakátok meg orbánellenes matricák - mondtam is a haveromnak, hogy tiszta nyolcvanas évek.

Aztán amikor egyszer csak (egyébként a műsor végén, kb mindenki lépőben volt) megjelentek a rendőrök, és nem engedtek senkit ki vagy be, miközben azt sem lehetett tudni, hogy miért vannak ott, megegyeztünk, hogy ha már nyolcvanas évek, akkor bizonyára az eleje, mert ilyet ‘88-ban (Fidesz születési ideje BTW) biztos nem engedhettek volna meg maguknak.

A helyszínen végül az egyik rendőr azt mondta, a szomszédok panaszai miatt vannak ott (az egész buli a pincében volt, szóval legalább tucatnyi olyan buli lehetett az utcában, ami jobban kihallatszott). Ma viszont már azt olvasom a hvg-n, hogy állítólag kőrözött személyeket kerestek.

Korozott szemelyeket? Es megtalaltak oket? Izgulok mindig amikor ilyen veszelyes helyekre jarsz szorakozni."

matolcsygyorgy.tumblr.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.