Navracsics Tibor szerint a családra alapozva sokkal erősebb és jobb jövőt lehet építeni. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter szombaton Budapesten, a családháló.hu díjátadásán arról is beszélt, hogy az online magazin valódi sikertörténet, az közösségteremtő erővel bír.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szepwilly
ezt ala irom,nekem is negy gyermekem van mind nagykoru szakmaval hivatassal a kezükben!Talan en jo idöben születtem vagy szerencsem volt,de es most jön a neheze,hogy tervez ma csaladot,amikor azt sem tudod meddig van munkad,vagy az egyik naprol a masikra kitehetnek az utcara.A gyereknek ruha kaja kell zsiros kenyeren is fel lehet nöni en is felnötem,de a mai vilagban többet szeretne adni az ember a kölkeinek,de ha nics miböl ,mert jön a villany gazszamla esetleg valami bank reszlet igy inkabb az ember csak gyakorol,de nem csinal gyereket!
kecskes laszlo
Lehet szegénységbe is élni,ha körülötted mindenkivel egyenlő vagy. Meg kell becsülni ami van, de ezt próbálja megmagyarázni a "gyerek" gyereknek környezetében azt a hatalmas vagyoni különbséget ami körülveszi. Manapság a szabadság ingyen van a megélhetés pedig lebéklyóz, hiszen nincs semmilyen alternatíva.
soljanka
@Pálinkafőző Rézüst: a Navrasics? Kizárt.
(bár egy jó kis szaftos pletyka jól jönne)
Pálinkafőző Rézüst
@soljanka: nem nézed ki belőle??? :) Qrvára sok pénze van...:))))
soljanka
@Pálinkafőző Rézüst: dehogynem :) nem ő lenne az első aki vizet prédikál és bort iszik :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.