Matolcsy Györgynek nincs meg a megfelelő szaktudása, hogy átlássa az unortodox jegybanki eszközöket, miközben csapata sincs. Szinte nincsenek mellette közgazdászok, csak vazallusok, akik végrehajtják a döntéseit – mondja Várhegyi Éva. A Pénzügykutató Zrt. tudományos tanácsadója azonban bizakodó. A társaság hétfőn adja ki legújabb makrogazdasági előrejelzését, és abban úgy számol, hogy a Fidesz nem akarja csődbe vinni az országot.

Forrás: nol.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A Matolcsynak a veszélye az, hogy van!!! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@furfang: 9.35 Cyprusnak nincsenek olaj lelőhelyei. Olajfák vannak.
2011-ben találtak a szigettől délre a tengerben gázt, de a kitermelés még nem kezdődött meg.
Gránit
A szeme sem áll jól,de attól még lehet rossz jegybank elnök.Ott szeretnék lenni mikor elődje által aláírt bankjegyeket,megsemmisítik!!
furfang
@Kutyafüle: " Korábbi hírek szerint Nicosia fölajánlotta, hogy Oroszország vegyen részt ciprusi kőolaj- és földgázlelőhelyek kiaknázásában, ..."
Kutyafüle
@furfang: ezen ugyan nem veszünk össze:)) szeretnék egyszer Cypruson nyaralni, de biztos, hogy nem a kőolaj és a földgáz lelőhelyek fognak érdekelni.
Azt az információt a keddi Népszabadságban olvastam, a cikk címe:Közszolgák Mercivel
A cikk befejező mondata így hangzik: El kell töprengeni, hogy a turizmusfejlesztésben lenne-e érdemes gondolkodni, vagy tudományos fejlesztő központokban.
Közvetlen remény a tenger mélyén rejtőző gázban rejlik. Sokan a gázmilliárdokból remélik a megoldást a jelenlegi reménytelennek tűnő helyzetre."
Láthatod, hogy nem volt benne olajról szó, azért nem idéztem.
De ez legyen a legkevesebb bajom nekem,:)) üdv. Kty
kata53
Minden normális ember tudja, hogy felkészületlen!
profon
Nem is tudtam ,hogy az együgyű szó, szinonim a felkészületlennel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.