Ahogy a múlt héten, úgy ma is Pintér Sándor a legtöbbet foglalkoztatott kormánytag a parlamentben. A belügyminisztert - aki szerint sikertörténet a katasztrófavédelem felállítása - a havazás miatti kaotikus helyzetről interpellálták az ellenzék minden oldaláról. Ma többségbe kerülnek az Alkotmánybíróságban a jobboldal által delegált tagok, és átírják a költségvetést is.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez a testnevelés-őrület, összevetve a jelenleg regnáló rezsim felfogásával, többek közt azzal, hogy egyre nyilvánvalóbban a megtéveszthető hülyékre építi a kampányát, érdekes gondolatokat szült bennem, úgyhogy "bányásztam" kicsit, és ezt találtam:

"A párt számára nem csupán az volt fontos, hogy az SS verőlegényeinek sorait lojális emberekkel töltse fel, de a merészség és a tettrekészség is legalább olyan fontos volt, ezért nem ritkán köztörvényes bűnözők is szolgáltak a soraikban, hogy a párt számára őrző-védő feladatokat lássanak el. Ezen felül Hitler és Himmler nem csak védőosztagként, de egyfajta élő genetikai kincstárként is tekintettek az állományra, ezért idővel csak kiváló egészségi állapottal rendelkező tagokat vettek fel a soraikba. Hogy ez a fajta utánpótlás a későbbiekben is biztosítva legyen, a harmincas évek közepétől az általános, majd a középiskolákban is, fokozatosan háttérbe szorultak a humán tárgyak, és helyüket a megnövelt számú tornaórák, valamint a különféle sportokkal való megismertetés - elsősorban futás, birkózás, ökölvívás - vette át. A jó fizikai erőnlét elsőbbséget élvezett a oktatásban a szellemi tárgyakkal szemben."

Na mi ez? Az állampolgárok fokozatos elhülyítése, az oktatás szétverése, általa a "két erős kéz, és nagy buta fej" állapot megvalósítása, plusz a jelen lévő TEKnős alakulatok, és a fityesz székházat védő köztörvényes bűnözők.
Persze nem mondom, hogy a testnevelés nem fontos. De a párhuzam figyelemreméltó...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Rózsika néni! Javaslom, Te tornázz a Duna parton, hátha beleesel és elvisz az ár.
bobok
@bundi: én azt mondtam, hogy akkor ezt megoldottuk. Az alagsori folyosón volt a tesi, senkit nem zavartunk.Én az iskolarendszerről 1 qrva szót nem szóltam, amúgy nem az én Rózsikám.Arról beszélek, hogy nem kell mindent túl lihegni.
jozsiami
Ezt a nőt már eltávolították egy székből mert nagyon kártékony volt most adtak neki egy másik széket de nem tanult az esetből és ugyan- úgy csinálja a hülyeségeit de mit szólna hozzá ha az ő unokája is az iskola folyóson rohangálna ,jaj elfelejtettem,hogy ez nem fordulhat elő mert biztos egy olyan elit iskolába jár ahol van tornaterem .Rózsikám drága szállj magadba és próbálj meg ésszel gondolkozni és ne csak vaktában a hülyeséget mondani csak azért ,hogy szerepelhess a tévében .
silber13
Hogy ezt a nőstény lidércnyomást kis korában miért nem engedték 250 kg-os bombával játszadozni?
ferii
Lehet mozogni az utcán,a háztetőn,a mezőn,nincs korlátozás :D
gabrella
Az énekóránál fontosabb a mozgás az biztos. Csak ne terheljék túl a gyerekeket, mert ebben a szennyezett levegőben már nem biztos,hogy jobb ha a tüdő a füstöt keringeti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.