Felidézte, hogy a hat szakszervezet közül öttel sikerült megállapodni, és szerdán folytatódnak az érdekvédőkkel a tárgyalások. A nagy többség úgy látja, hogy a munkabeszüntetésnek nincs értelme, jogosultsága, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) az a szakszervezet, amelyik úgy gondolja, hogy sztrájkolni kell, "mert szörnyű dolgok történnek". Hoffmann Rózsa szerint ha egy ellenzéki politikus ilyen nyíltan beáll a sztrájkot hirdető szakszervezet mellé, és annak elnöke rendszeresen megjelenik olyan ellenzéki megmozdulásokon, amelyek kimondott végső célja, hogy a kormány megbuktassák, akkor ez önmagáért beszél. Az államtitkárnak tanáremberként is az az álláspontja, hogy az oktatás világában a sztrájk nem helyes út, hiszen az oktatás alapvetően a gyerekekért van. Kiemelte: az elindított változások a gyerekek érdekét és a pedagógusok felemelését szolgálják.

Forrás: eduline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
"Hoffmann Rózsa szerint ha egy ellenzéki politikus ilyen nyíltan beáll a sztrájkot hirdető szakszervezet mellé, és annak elnöke rendszeresen megjelenik olyan ellenzéki megmozdulásokon, amelyek kimondott végső célja, hogy a kormány megbuktassák, akkor ez önmagáért beszél."
2006 ósze:
kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload//1010/Orb_n20101022225048/img/n07.jpg
"Orbán Viktor minden nap 17 órára a Kossuth térre hívta az embereket, ahol október 19-ig naponta különböző ellenzéki parlamenti képviselők tartottak beszédet Forrás: MTI/Kovács Tamás"
hogy is van ez?
nemkati
@bundi: Pokorni ül, vagy guggol? :)
vagy ekkora?
bundi
@nemkati: vagy csak nagyon élvez valamit. de viccen kívül. még ő a legnormálisabb talán. a vakok között a félszemű
nemkati
@bundi: Igaz, de ellenzékben ez valahogy nem volt ennyire látványos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.