Sokáig a Fideszben sem látták át, mekkora húzás volt a másfél évre tervezett kampány, amely mára általánossá tette körükben a választási optimizmust. Még a bírósági ítéletek is jól jönnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Valóban ezt senki még csak nem is sejtette előre, hogy olyan sötét ez a nép, ha adnak neki 10 Forintot boldogan zsebre teszi és nem foglalkozik vele, hogy a háta mögött kirabolják.

Nap mint nap látja, hogy egyre drágább minden, a fizetése lassan elolvad, az ellátórendszerek dőlnek össze, de ő együtt örül Viktorral, hogy megnyerték a csatát és az ország közben elveszíti a háborút.
Lassan kezdem úgy látni, hogy ez a nép megszolgálta saját nyomorát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Valóban ezt senki még csak nem is sejtette előre, hogy olyan sötét ez a nép, ha adnak neki 10 Forintot boldogan zsebre teszi és nem foglalkozik vele, hogy a háta mögött kirabolják.

Nap mint nap látja, hogy egyre drágább minden, a fizetése lassan elolvad, az ellátórendszerek dőlnek össze, de ő együtt örül Viktorral, hogy megnyerték a csatát és az ország közben elveszíti a háborút.
Lassan kezdem úgy látni, hogy ez a nép megszolgálta saját nyomorát.
rokker33
@coni: Nem teljesen így van hisz 2010 ben se volt sok választás és a Fidesz szépeket ígért akarom írni HAZUDOTT és a nép ezt rendesen bevette így rá szavazott,de ha 2014 ben is rá szavaznak /ami egyre valószínűtlenebb/ akkor valahogy megoldom,hogy még abba az évbe elhagyjam az országot,mert onnantól már tényleg csak lefele fog vezetni az út és onnantól már csak idő kérdése lesz,hogy mikor lesz csőd és a környező országok közül nem sokan fognak segíteni hisz ZOrbán és a FideSS magára haragította a környező ország vezetőit a harcias viselkedésével!
A Tündik bündije
Kéttucatnyi új adó bevezetése és az államadósság plafonra verését követően, a nyugdíjpénzek elsíbolása után, miközben a forint megy az égbe, és az alapvető cikkek minimum 20-30 százalékkal drágábbak, mint három évvel korábban, a sötét birkákat (elnézést a bariktól, aranyos állatok egyébként) meg lehet fogni egy "nesze itt van havi 1-2 ezer a rezsidre, oszt mos'má' örüjjé, paraszt" intézkedéssel. És nem látják, mert nem akarják, vagy mert egyszerűen hülyék.
Ha ez a szemét banda nyer jövőre is, az egész családdal külföldre költözünk, ez már most eldöntött dolog.
coni
Rokker§Tündi:

Ugyanezt látom, amit Ti. Nem kicsi ismeretségi körömben minden jó érzésű és jól képzett ember menekül.
Tragédia, de be kell ismerni, tulajdonképpen birka embertársaink miatt menekülünk, mert őket nem tudjuk leszavazni, mert látszólag sokan vannak. És ellenzékben is birkák maradnak.
A Tündik bündije
@coni: Tulajdonképpen igen. A baltásvezér és másfél millió birkája cseszi szét az országot, de lassan már úgy vagyok ezzel, hogy bánom is én, a többség majd elmegy szépen, a többi meg maradjon a csüngőhasú napkirály árnyékában, aztán pár év múlva, ha már egymást kell felzabálni, majd talán észhez térnek. Talán.
A bátyám évek óta Ausztráliában él, a költözés pedig már tavaly is szóba került. A férjem és én is jól beszélünk angolul, a gyerek pedig még óvodás, könnyen beleszokik majd az új környezetbe. Eladjuk a kocsikat, a házat, a nyaralót, ha kell, akkor áron alul, kivesszük a megtakarításokat, és indulás. A praxisomat odakint is tudom f9olytatni,
dzurinda
@A Tündik bündije: Ausztráliába tudnál kivándorolni, és még itt vagy? Mit meg nem adnék azért, ha oda ki tudnék költözni. Az egyik legélhetőbb ország a világon, ráadásul a jövője is nagyon biztos.
A Tündik bündije
@dzurinda: Azért ez nem olyan egyszerű, hiszen idehaza saját ügyvédi irodám van, éppen ezért itt is boldogulhatnék, csak nem mindegy, milyen rendszerben, és milyen feltételek közt. És persze a gyerek jövője szempontjából sem mindegy, de azért ezt át kell rágni alaposan.
dzurinda
@A Tündik bündije: "A baltásvezér és másfél millió birkája cseszi szét az országot, de lassan már úgy vagyok ezzel, hogy bánom is én, a többség majd elmegy szépen, a többi meg maradjon a csüngőhasú napkirály árnyékában, aztán pár év múlva, ha már egymást kell felzabálni, majd talán észhez térnek."

Soha nem fognak észhez térni, ugyanis nekik az állandó gyűlölködés, visszamutogatás, "nagymagyarkodás", a külföld utálata, stb. kell. Nézd meg enterot például, értelmes, sokat elért ember, de ha a Fideszről van szó, rögtön elfelejt gondolkozni, egy hónapnál hosszabb időtávú összefüggéseket nem képes megérteni. Nem értem egyszerűen, hogy miért. OK, hogy az Mszp rossz volt, de ettől még nem kellene benyalni mindent a másik idétlen párttól, nem kellene elfelejteni gondolkozni. A másfél millió Fidesz-szavazó megvan, nem is nagyon fog változni, ezzel nem lehet mit kezdeni. A feladat az lenne, hogy összeálljon egy normális gazdasági programmal rendelkező ellenzék, hogy a többi szavazópolgárnak legyen reális alternatívája, de egyelőre nincsen, ami eléggé elkeserítő cirka egy évvel a választások előtt.
dzurinda
@A Tündik bündije: Így már érthetőbb a dolog. Nem értek hozzá, de gondolom ügyvédként nem tudnál dolgozni Ausztráliában, hiszen más a jogrendszer, és ha itthon is van egzisztenciád, akkor azt nehéz csak úgy feladni.
A Tündik bündije
@dzurinda: Tudnék dolgozni, csak meg kellene tanulnom az angolszász jogrendszer működését, ami nem egy-két hónap, de megoldható, hiszen egy volt egyetemi csoporttársam pl. New Yorkban ügyvéd.
human
Jogász ismerősöm elmondta, hogy ha újra megválasszák ezt a populista kormányt, fogja a családját és kimegy külföldre. Tudja, hogy ott nem kap jogász állás, de legalább egy józan gondolkodású országban élhet. Van kollégája, akinek megváltás volt a nyugdíj, mert már a gyomra forgott az idióta intézkedésektől.
Szerintem Hofi is azért halt meg korán, mert nem bírta elviselni ahogy szétzüllesztik az országot a 89-es "forradalmárok". Csak ezért örülök, hogy most nincs már köztünk, mert csak gyötörné magát az idióták hülyeségei miatt.
Csizmás Kond
@dzurinda: Mit jelent az, hogy a baltás másfélmillió bírkája cseszi szét az országot ?
Az aki rászavazott hibás, a mostani helyzetért ?...ez nem némi hanem túlzott agybaj jele.
dzurinda
@Csizmás Kond: Kedves baloldali Fideszes barátom, ezt nem én írtam, ezt én csak idéztem.
Csizmás Kond
@dzurinda: ...holnap megyek a szemorvoshoz...
coni
@Csizmás Kond: "Az aki rászavazott hibás, a mostani helyzetért ?"

Ha abból indulunk ki, hogy a választás felelősség is egyben, akkor igen, a 2/3-nak nagyobb a bűne, hogy az ország évtizedekre lemarad a környező országokhoz képest és egy sötét, kulturálisan is elmaradott, gyűlölködő, polgárháború szélén egyensúlyozó ország lett, mint Orbánnak magának. Mert neki van mentsége...mint tudjuk, látjuk.

1998-2002 között illetve az ellenzéki működése alatt egyértelműen kiderült ha 2/3-ot kap az országnak annyi.
De egy hazug Nokiás doboz rémtörténettel elérte, hogy gyűlölködő népe 2/3-ot adott neki és demagóg jelszavakkal azóta is pórázon vezeti őket.
Csizmás Kond
@coni: Ha abból indulunk ki, hogy a legnagyobb pofázók a Fideszre szavaztak akkor teljesen más az állás...
Amúgy én rájuk szavaztam, kire szavaztam volna másra , az LMP-re , az MSZP -re az ötkutyára ?
Az aki ma a szavazókra próbálja rákenni a nyomorúságát az már nem tud gondolkodni, az akár az édesanyját is megvádolhatja ennyi erővel.
coni
Csizmás: Ja, csak ha a mami is a Fideszre szavazott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.