„Gyerekkorom óta ünnepnap nekem március 30-a. Március 15. - suliszünet volt, március 21. - suliszünet volt, április 4. - suliszünet volt, de mégis, a bugyuta forradalmi ifjúsági napok három tavasz ünnepe helyett március 30-át vártam. Ez a nap apám születésnapja. Nagyon készültünk rá. Zsidó ember lévén a névnapját, a György napot nem igen ünnepelte. És mikor alapította 37 egyetemista és fiatal értelmiségi a Fiatal Demokraták Szövetségét, a FIDESZ-t? Na mikor? Hát 1988 március 30-án! 25 éves a Fidesz. Negyed század. Kerek jubileum. A 25. érettségi találkozókra olyanok is el szoktak jönni, akik kihagyták a korábbiakat. A 25. házassági évforduló az ezüstlakodalom. Szóval, nagy dolog a 25. évforduló. Olvasom hát az alkalomra született »kritikus hangvételű« (ugye, milyen szépen fogalmaztam) írásokat. Sajnálom a szerzőket, mind egy szálig. És büszke vagyok arra, amit csinaltunk. Nagyon büszke! Tényleg borzalmas lehet a Szabad Demokraták Szövetsége volt Országos Tanács elnökének, a volt...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A s.ggnyalásnak nincs határa. A felcsúti kim ir szen mostanában igencsak idegbajos lehet, ha ilyen alázatos törleszkedésekkel kell neki hízelegni.

Anno olvastam pár részletet a kamuűrhajós Gagarin életrajzából, ő is azt írta, élete legfontosabb dátumának tartotta, amikor felvették a pártba...
Pisti271
Nem tűnt fel neki, hogy még csak huszonkilencedike van,
mikor titokban megünnepelték az évfordulót?
Sede
"Tényleg borzalmas lehet a Szabad Demokraták Szövetsége volt Országos Tanács elnökének, a volt SZDSZ-es országgyűlési képviselőnek, Tamás Gáspár Miklósnak azt látni, hogy miközben kedvenc pártja a történelem szemétdombjára került, mi ott tartunk, ahol."

Mi ott tartunk, ahol. És azok lettünk, akik. És azt műveltük, amit.
dajcstomi, húzz a r.tekbe a cimbijeiddel együtt! Kártékony banda.
Hellcat
Tomikám húzd ki a nyelved a cigánypáva seggéből mert már a meleg szart nyalogatod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.