Áder János köztársasági elnök Magyarország feltétlen támogatásáról biztosította Roszen Plevneliev bolgár államfőt országa schengeni csatlakozása ügyében. A két elnök erről kedden a Sándor-palotában tartott megbeszélésüket követően beszélt újságíróknak, és egyebek mellett azt is hangsúlyozták, hogy Magyarország és Bulgária egyaránt elkötelezett a Déli Áramlat és a Nabucco gázvezetékek megépítése mellett.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moszkvatér
nem kellene inkább figyelmeztetni őket hogy eszük ágában ne legyen belépni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
töky
A Bolgárok helyébe én félnék egy feltétlen magyar támogatástól. Mit is ér ez a mai Európában? Inkább hátrány, mint előny. Vagy új szabadságharcot akarunk nyitni keleti irányban?
aremy
áder milenne ha csak a MO ot támogatná te nagyon csorna bububu kóó
hallgatag
@SLAakku: Látom, nemcsak engem fikázol, a többieket is magad ellen forditod a kisebbség védelmével...élj köztük a putriba, engedd a sajátodba be a 12 gyerekes vajdát !!!
SLAakku
@Pálinkafőző Rézüst: Ha jobban megnézed a boltokban hogy (nem csak) a mezőgazdasági termékek honnan érkeznek akkor lehet, hogy nem igy fogod gondolni. Kina nem tagja a schengeni egyezménynek és mégis mit látsz a fokhagymától a mézig a boltokban? Ja és mennyien dolgoznak már nálunk?

Ebben a kérdésben az hogy valaki schengen tagja vagy nem lényegtelen.

Ne feledjük, hogy a magyarság (illetve a magyarok elődnépei) történetének elmúlt háromezer évéből legalább két és fél ezer évet a bolgárok, illetve az előbolgárok szomszédságában, vagy velük együtt töltöttek. A magyar honfoglalás idején a bolgárok már itt voltak és államot alkottak az Al-Duna mentén, illetve a Balkán-félszigeten.
coyote3
@Pilóta: Van nőnemű szülőd? Arschloch...:)
SLAakku
@Pálinkafőző Rézüst: Rengeteg áru érkezik hozzánk schengenen kivűlről a törököktől, oroszoktól, ukránoktól tudod hogy? Ugy hogy a cégeket olyan országban jegyzik be amelyik tagja a schengeni egyezménynek és ott – például Biatorbágy is egy nagy átcsomagoló,csomagoló logisztikai központ- csomagolják azt az árut amiről Te az itthoni boltban azt fogod gondolni, hogy uniós. Ha Bulgária exportképes terméket tud szállitani magyarországra azt most is mind megvásárolható nálunk az üzletekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.