A Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke szerint Magyarországon drámai mértékben emelkedett az antiszemita vagy romaellenes megnyilvánulások száma 2010 óta, és emiatt határozottabb kormányzati fellépést sürget.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Másik
@keresztapa: "Senkinek nem böködi a csőrét, hogy példának okáért pont abba a szennygyárban
Izraelben igenis "faji" alapon listát vezetnek arról, hogy kik zsidók, arabok, drúzok stb. Ezt még a személyi igazolványokban is beleírták. Külön sort szentelve a kártya tulajdonos etnikumának."

Az enyémet nem. Az az ő belügyük.
Engem az érdekel, hogy ITT 2010 óta személy szerint hány zsidót ért tényleges hátrány a vallása miatt. Mert a cikket úgy értelmeztem az a bajuk, hogy nálunk élnek a kisebbségek fenyegetettségben.
A Wiki szerint 13 nemzetiségünk van, abból egy sír folyamatosan, a cigány.
Vallási felekezetünk a keletiek (hindu stb) nélkül 10, ebből egynek van problémája, a zsidónak.
Ha igazak a cikkben szereplő állítások, akkor az összesnek problémája kell, hogy legyen.

Az, hogy általában a többség számára ellenszenves a két jajongó népcsoport, oka van, mégpedig a folytonos alaptalan siránkozásuk és követelőzésük. A kormányzati politika pozitív diszkriminációja velük szemben. Ennek ellenére semmivel sem éri őket több személyes inzultus a mindennapok során, mint bárki mást.

De ha valaki a médiák közvetítésével csak azt hallja, hogy neki milyen rossz, ő itt hátrányt szenved, az el fogja hinni, és úgy is fogja magát érezni. A pszichológia már csak ilyen.

És akkor hadd folytassam egy kis fikcióval. Vajon miért ennek a két népcsoportnak közvetítik, hogy nekik itt milyen rossz? Mert őket lehet mozgósítani. Ők a hangoskodó fajta.

Nézd meg: a netes fórumokon mindenki leírja, hogy a saját bőrén érzi de szar is neki, de nem tesz semmit. Nem kürtöli tele a külföldi sajtót, nem mozgósít külföldi csoportokat, csendben tűr és vár. Csak a zsidó, meg a cigány csinálja a fesztivált.

Nekem meg tele a hócipőm az ő nyomorukkal, panaszaikkal. Annyit hallottam már, hogy egyszerűen hidegen hagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrumpli
Igen sokatt tettek érte (mindkét népcsoport),hogy közútállat tárgyai lettek.
Csizmás Kond
Az, hogy ki mennyit tett a világért nem azt jelenti, hogy ki mennyit hamisított magáénak...
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: Újság cikkekben olvashatók.Ha azt most itt összeszedném/leírnám nem lenne elég a hely.Ha a kurutty és társaiban a cikk íróira gondolsz akkor stimmel:DDD
A cikk írók 99% provokátor/hangulatállapot felmérő.A kommentelők között is található 1-2 tucat belőlük. Válaszodnál ebből kell kiindulnod.
qrumpli
tivoli
Tulajdonképpen akik "romakereket"szoktak csinállni.
keresztapa
@Másik: 04.- 05.- én 16: 25 kimmentednél köszönődet, én is köszönöm megértéssel. Bosszantó, hogy ez a globalizált média, hogyan tudja némely gondolatszegény gondolatmenetét, hirdetett mosószerével elszennyezni. A közöttünk élő, bennünket gyűlölő, ránk telepedet internacionál - kozmopolita - globális született hazaárulók nemzetközi mércével mérve fillérekért loptak ki alólunk az ország nagyobbik felét. Ők a globális ügynökök, akiknek nincs kötődésük a magyarsághoz, csak bankszámlájuk. Arcuk sincs, mert arcátlanok. Ott raccsolnak minden rádióban és televízióban. Kiröhögnek mindent, ami magyar. Ők az egykori kommunista fővezérek vagy leszármazottak, akik a magyarellenességükből jól megélnek. Főleg abból, hogy szüntelenül" farkast" kiabálva hivatásszerűen félnek, mélységesen felháborodnak, ha valaki szóban vagy írásban próbál gátat vetni a külföldiek mohó, további ingatlanszerzésének. De hangoskodnak a mellet is, hogy a kábító szer emberi jog. Ez érthető, hiszen ezzel is tovább pusztítható szülőföldjén a magyar.Népünket ilyen és hasonló nemzetrontó tanácsaikkal oktatják ki a rajtunk élősködők, mint ostoba, primitív
gazdaállatot. Nekik a pénz az anyanyelvük, az istenük. Benne bíztak elejitől fogva. Bennünket mióta fölfigyeltünk mesterkedésükre utálnak. Minduntalan arcul ütnek, de számon kérik tőlünk, ha intoleráns és eléggé kereszténytelen módon nem tartjuk oda a másik orcánkat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.