Több mint egyéves előkészítő munka után elkészült a középtávú, 10 évre szóló nemzeti élelmiszerlánc-biztonsági stratégia tervezete.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@Csizmás Kond: A kutyánkban még lehet bízni, ha nem eszi meg valamelyik emberi fogyasztásra szánt/árult élelmiszert, akkor az biztos, hogy nem való az embernek.
Sajnos a bolti kereskedelemben van ilyen élelmiszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Mondhat bárki bármit nekem akkor is az a véleményem,hogy minden vackot engednek árulni,behozni !Tudom! Nem kell megvenni!! Csak az a szerencsétlen akinek néhány tíz ezer forintból kell megélni??Még mérgezik is??Egyen vackokat mert a felső tíz ezerhez hasonlóan nem tud vásárolni??A többség szegény ,és vannak nagyon sokan nagyon szegények,akár úgy is lehet mondani,hogy nem a saját hanem a nagy politikusok hibájából!! Akik eladtak mindent amit csak lehetett! A munkahelyteremtés meg valahogy nem megy!!!Miért megy más országokban sokkal jobban? Miért van az hogy a háború fővesztese Németországban is sokkal,de sokkal jobban élnek az emberek!! MI ODA MEHETÜNK CSELÉDNEK!! MIÉRT ALÁZTÁK LE A MAGYAROKAT ENNYIRE??Soha sem engednek talpra állni.Amit náluk kidobnak,mert nem mernek piacra vinni ,azt idehozzák nekünk!!Miért nem képes egyik kormány sem visszaállítani a Magyarok becsületét,hitét!!Inkább csak lealázzák egymással versenyezve,úgy hogy ők /a kormánytagok,képviselők stb/óriási vagyonokra tesznek szert a nép nyúzásával.Adók,meg adók,és mindig csak lenyúlások,csalások!! Hogy a holdra kellene érni már a képviselőknek az autóhasználatot nézve!! Mi ez ha nem a nép átverése minden szinten miközben a népnek szorítások vannak!!Ők meg csak építik a sokmilliós villákat,és még csak el sem kell számolni vele ,hogy honnan van ennyi pénze??Királyi kiváltságok??A közembert meg agyon büntetik a parkolásért is ha nem fizet ki 1-5 percet! Vagy lecsukják!De ha így haladunk a képviselők minden emberek felettieknek számítanak,kiváltságosak bármit is tesznek,akár sikkaszthatnak is!!
jobb és balközép
7 millió még betegebb lesz...áawöúbpymÉejőqejaúó34őöié
JAJMÁR
@őrült: sikerült tönkretenni a háztáji kisgazdaságokat. Én kb. 2 éve próbálkozom, de "hihetetlenül sokba kerül" és akkor még elverheti a jég, elviheti a víz stb. Ezen a tavaszon még nem sikerült elveteményezni sem. De már vegyszerezés nélkül szinte semmit nem lehet termelni. Felborult az ökológia, a nagygazdaságok vegyszer-használata lehet az oka.
Január
@JAJMÁR: Kicsiben termelni legfeljebb a családi felhasználásra érdemes, drága, de tudod, hogy mit eszel.
Nálunk már a víz tönkre is tette a veteményest, talán majd a palántáról való termelés sikeresebb lesz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.