Bajnai Gordon kormányra kerülése esetén nem venné el a szavazati jogát a határon túli magyaroknak. A szocialisták még tárgyalnának ezen, a gyurcsányisták viszont egyértelműen megvonnák a szavazati jogot a nem Magyarországon élő kettős állampolgároktól.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szzs
aki itt él szavazzon , aki csak messziről majmolja hogy MAGYAR,... annak semmi köze ehhez az ORSZÁGHOZ. pont
amaramaistanna
Sajnos szerzett jogról van szó,s demokráciában ezt tiszteletben kell tartani.Más kérdés,hogy szerintem újra kellene gondolni ezt,de az érintettek bevonásával.Amúgy meg,lesz rengeteg dolog,amit rendbe kell hozni,mert még ennél is égetőbb problémáink vannak.
lajospapa
Nem az állampolgárság a baj. Jogosan szerzett jog és lelkiismereti alapon sem vitatható és tiszteletben kell tartani az érzelmi kötődésünket egymáshoz. Az viszont elvárható, hogy ne éljenek szavazati jogukkal, mert ahhoz nem lehet erkölcsi joguk, hogy befolyásolják ki legyen nálunk a miniszterelnök. Ahogy nekünk sem szabadna beavatkozni az ottani magyar pártok vetélkedésébe. Politikusaink sűrű átrándulásai nem biztos hogy segítik a helyzetüket.
A két politikus versengése minden nap közelebb hozza a győzelmet. Mármint Orbán Viktor győzelmét. Hajrá!
coni
A választásokig már annyira rossz lesz a helyzet az országban, hogy valóban nem ez lesz a központi kérdés. Akárki is fogja újjáépíteni az országot, előre lesz kénytelen nézni.
Gyurcsány támogatottsága annyira összezsugorodott, hogy Bajnai biztosan nem fog vele vitázni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.