Az Országgyűlés elnöke szerdán Baján, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) kerekasztal-beszélgetésén tartott előadásában azt mondta: "ötszáz milliárd forint hiány tátongott abban a költségvetésben, amelyet a szakértő Bajnai-kormány hagyott örökül. " Véleménye szerint az Európai Unió illetékesei "cinkosak voltak abban a hazugságban", amelyet a Bajnai-kormány a költségvetéssel kapcsolatban állított. Emlékeztetett arra, hogy amikor a 2010-es választások után megalakult új kormány méltányosságot és türelmet kért az Európai Unió illetékeseitől, elutasító választ kapott.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Meséld már el te vadbarom ha akkora szarban volt a haza, akkor miért azzal kezdtétek a kormányzást, hogy utcákat és tereket neveztetek át? Miért az volt a fontos hogy új alkotmány legyen, meg választási törvény? Ha rossz volt az anyagi helyzet miért volt fontos módosítani a médiatörvényt? A sok elb@szott kijelentéssel miért kellett bedöntögetni a forintot? Ha annyira rossz a helyzet miért megy a pénz a sok stadion építésére? Miért emeltétek a saját fizetéseteket mikor mindenki másnak meghúztátok a derékszíját? Miért egy olyan ember ült a pénzügyi tárca élére akinek 0 közgazdász tapasztalata van? (arról nem is beszélve hogy ő azóta jegybankelnök) Ezek a tények mind mind megcáfolják azt a tényt hogy szar állapotban vettétek át a gazdaságot, csak ti kapásból behazudtátok, hogy "rosszabb a helyzet mint amire számítottunk" (ezzel be is dőlt a forint) és szép ügyesen kihúztátok magatokat minden hazug ígéret alól, gondolván, szarból nem lehet várat építeni ugye. és azóta, immáron 3 éve, az impotens kormányzásotokat erre fogjátok, a nemlétező kudarcra amit a szocik okoztak. És ami a legszomorúbb az az, hogy a sok idióta vadbarom csőlátó arrogáns fidesznyik ezt meg is zabálja gondolkodás nélkül.
nyanya001
Rózsabajszú jól figyelj !
Jódmezővásárhely adóssága több mint 20 milliárd,
amiből a kormány átvállalt 70 %-ot ! AMIT VELÜNK FIZETTETTEK MEG !!!
És most mi történik ?
www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/mar_allnak_az_uj_stadion_elso_tartopillerei/2326065/
Stadiont építetek !
nyanya001
@nyanya001: jav: Hódmezővásárhely ! :))
Hellcat
@nyanya001: Mert ugye olyan rossz a helyzet hogy a stadion a legfontosabb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.