Magyarország nem válság sújtotta gazdaság, minden makrogazdasági mutatója jól alakult az elmúlt két évben - mondta a házelnök csütörtökön Siófokon, a Magyarország jobban teljesít címmel rendezett sajtótájékoztatón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Hanem Fidesz sújtotta!!
Mi a különbség??
marlin
Hanem Fidesz sújtotta!!
Mi a különbség??
Mobil123
@marlin: Megelőztél fővarázsló:-))))))
csikknorisz
Sajnálom Kövér úr, nem vettem be a narancstablettát (sem), hogy a maguk narancsgőzös mátrixában tudjak örvendezni a sikereken.
SLAakku
"Sokan emlékszünk, hogy egy alkalommal Kövér László nyakában lógó papírlapon azt olvashattuk: "Nem kell rendőrállam, ahol a rendőr többet keres, mint a tanár". Ma a parlament saját rendőrségének tagjai fizetését arcpirulás nélkül ne hasonlítsuk össze a tanárokéival. A parlamenti őr többszörösét keresi, de legalább kétszeresét a tanárénak. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az életüket kockáztató rendőrök a hóban-fagyban, kánikulában szolgáló közlekedési rendőrök túl vannak fizetve. Sőt, csak annyit szögezek le, hogy Kövér László valószínűleg rég nem emlékszik saját magára." Regös István www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=81154
Dr. Felipe
Magyarország nem válság sújtotta gazdaság hanem fideSS sújtotta terület.

Minden mikró, nekro, makró, narko mutató jól alakul lőrés szemű csapajev elvtárs gazdasági zseni szerint. Magyarország jobban teljesít amit hűen tükröz hogy most már jóval hosszabbak voltak a sorok húsvétkor mint karácsonykor egytál ételért.
Nemzeti friss hír hogy most már Gyuri is pörgeti a gazdaságot a devizatartalék terhére, ha kell az utolsó aranyrudat is feláldozza a magyarságért.
Ez a ringis világmárka
Rajta ül félázsiai kompánia
Ötszáz forint egy menet
Kiszállni nem lehet.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.
marlin
Most, hogy a Gyuri "elkezdte a munkát", én egy kicsit aggódom!!
copywrite.blog.hu/2013/04/04/magyarorszag_jobban_terhesit
'"Szépek mind a szavak, s a hangzatos mondatok,
A színes plakátok s a reklám szózatok,
De a magyar sajnos nem él mégse jobban,
A jól teljesítés, akkor kérdem, vajon hol van?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.