A XII. kerület összes úriasszonya és kutyasétáltatója a szemtelen vaddisznókra panaszkodik. Nemcsak Budapesten, hanem az egész országban sok van belőlük. Egész évben vadászható állatról van szó, amely szabadon, ingyen nő, tenyészik. Akkor miért kerül a húsa olyan sokba? A vadhús előnyei és egyetlen, óriási hátránya A vad az állat életminősége és természetes takarmánya miatt a legfenntarthatóbb és legjobb minőségű (alacsony víz-, magas fehérjetartalom, gazdag ízvilág) húsok közé tartozik, és elkészítése sem kíván különleges felkészültséget. Hazánk vadban gazdag ország, így mi sem tűnik egyszerűbbnek, mint hogy együk meg azokat a szemtelen jószágokat, ha már annyian vannak.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Mit szólnál egy vaddisznó pörkölt dödölével,
Dámszarvas gerinc egyben sülve ,áfonya mártással, és krokettel,
Vaddisznó oldalas velesült burgonyával, (kemencében) vegyes savanyúval, esetleg fehérboros párolt káposztával?:))