Nem Magyarországot támadja Viviane Reding, csak ahhoz ragaszkodik, hogy a magyar jogrendszer feleljen meg az uniós jognak. Az Európai Bizottság alelnöke ugyanezt várja el az összes többi tagállamtól is, függetlenül attól, hogy épp melyik párt van hatalmon.

Forrás: nepszava.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@furfang: a képviselőknek(?) miért nem kell kérvényezniük?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Tootsy:"...azért vigyázz..."Ne okoskodj...",kedves barátnőm,mert mindíg van segítség!
Mi nem csak a családban tartunk ilyen helyzetekre -ha valaki haza látogat -fregoli telefont.Az idő sokkal fontosabb tényező,ha probléma helyzet van.
A közhivatali ügyeiket pl a magyar polgárok,vagy egyáltalán,vagy iszonyatos stresszben intézik-legtöbb esetben munkaidőben-stb.stb.Ezért nyert pl oly nagy teret a bizalmi kapcsolatok aránya,de nevezhetnénk bizalmi tőke mozgásterének is.A LOBBI ÉS A KORRUPCIÓ ITT EZÉRT IS SAJÁTOSAN MŰKÖDŐ.Itthon nincs egy nyugodt polgári létforma./a szolgáltatásból pl már igen sokan kirekesztődnek/
A védekező,de leggyakrabban a letámadó-erőszakos magatartásformák,a térnyerők!
Mentálisan,keményen észnél kell lenni,ha kellő tartással és még komfliktuskerülően is tartani akarja a polgár a státusát.
Tootsy
@bakegya: Tudom, Kedves, tudom,... De ez nagyon szomoru, megis,... Nagyon jo lenne egy korrupciomentes, borravalomentes vilagban elni, ahol mindenki megkapja azt a fizetest, amiert megdolgozik, es ebbol tisztessegesen meg tud elni,...En olyan helyen elek, ahol ha akarnek sem tudnek borravalot adni, de a fonok lanyanak is ugyanugy kell palyazni az allasert, es lehet, hogy nem kapja meg, annak ellenere, hogy a papa a nagyfonok... Nem fizetek fodrasznal, etteremben, autoszerelonel, sehol sem borravalot, MERT HULYENEK NEZNENEK, ha ezt tennem,... Van ilyen, igy is lehet elni, pedig nalunk is van munkanelkuliseg, nem is keves, viszont az allamtol eppen 96 fele juttatas kozul egy biztos , hogy erinti valahogy a munkanelkulit, nem marad ellatas nelkul, ugyanigy van ez az iskolarendszerben es az egeszsegugyben is. Ha nagyon meg vagy elegedve a szolgaltatasukkal, akkor egy doboz bonbon es egy koszonokartya, esetleg egy csokor virag. Ennyi.
nehogymá
@Csizmás Kond: egy feltöltös simnél se ugy van ,hogy bemegyek és megveszem.kell nekik az összes adatom.nem birják ki ,hogy ne tartsanak nyilván.angoloknál bemész veszel egy fontért egy sim et aztán feltöltöd igény szerint.a wizzair a repülön osztogatja.nekem meg másfél óra volt,meg 3 oldal paksaméta.
Tootsy
@nehogymá: Azt hiszem, ezt a temat mar elegge kimeritettuk, mert en nem vagyok Csizmas Konddal egy platformon a SIM kartya vasarlasban (sajat tapasztalatom alapjan), de azt tudom, ha nalunk Uj-Zelandon bejon a New World aruhazlanc barmelyik uzletebe, 2 NZD dollarert kap egy 2 Degrees SIM card-ot, ugyanott a penztarnal vesz ra min. 10 NZD-ert feltoltest, es beleteheti akar a Telecom-os, akar a Vodafone-os telefonjaba, vagy, ha nincs neki ilyenje, akkor vesz egy teljesen uj telefont 49.99 NZD-ert ugyanarrol a polcrol, es A KUTYA SEM KERDEZ TOLE A VILAGON SEMMIT, csak keri a 61.99 NZD-t a penztarnal! Nincs tarsasag, nincs fugges, csak azonnali telefonalasi, uzenetkuldesi lehetoseg. 1 NZD = kb. 190-200 HUF-fal, de nincs kozvetlen valtas a ket allam kozott. Ennyi.
nehogymá
@Tootsy:itthon agyon adminisztrálnak mindent.
Tootsy
@nehogymá: van benne valami,...:o)) Akkor nem lehetne annyi jo kis allast fenntartani a csokosoknak, mert megiscsak mas egy irodaba ultetni a sogort, mint kapalni kuldeni, ezredannyi fizetesert, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.