Az emberi erőforrások minisztere szerint fontos, hogy megmutassák a roma kultúra szép arcát, és megüzenjék minden "jó szándékú magyarnak": a romák itt vannak, ilyenek is, ezért ne azonosítsák őket a rossz hírekkel, előítéletekkel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@Morvia: Meg ne is beszéljünk szegény elhunyt Pege Aladár barátomról...A világ egyik legjobb bögöse volt...nem véletlen, a Charles Mingus ( a világ legjobb bögöse ) nekiajándékozta a felbecsülhetetlen hangszerét !!! A tisztelete jeléül...
Szakcsi Lakatos Béla ??? New Yorkban mindih telt házb elött játszik...
Ugyhogy miniszter ,...nem általánositunk !!!

Csak a réztolvajokat, betöröket, zsarolókat, csalókat,munkakerülöket és megélhetési romákat ( két lábon járó szülöotthonokat )...de azok vannak 90 %-ban ...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Nauta: Azokat a pénzeket kidobták az ablakon , azon egyszerű oknál fogva , hogy a cigányok többsége nem akar felzárkózni. Mondom többsége , mielőtt leharapják a fejem. Az a kisebbség akik beilleszkednek , minden felzárkóztató program nélkül megteszik!
feri57
miazavalami:...Abban igazad van, hogy aki be akar illeszkedni az be is fog felzárkóztatás nélkül is,...de ! ahhoz munkahely kell és rendes fizetés bárkinek is, hogy tisztességesen tudjon élni. Munkahelyteremtés de ne közmunka mert az semmire se jó.
Nauta
@miazavalami: Igen.És az is súlyos társadalmi probléma,hogy teljesen más igényük,elvárásuk van önmagukkal szemben.Itt arra gondolok,hogy a mi /nem roma/ kultúránk sok tekintetben, ha nem minden tekintetben,az övékével szöges ellentétben áll.És persze azt is elvárják,hogy mi igazogjunk ő hozzájuk.Tehát abban igazad van,hogy /emiatt/ itt a pénz nem lehet felzárkóztatási eszköz,mert valóban csak elherdálják, ha egyáltalán kapnak. /ld.: segélyek/
Nauta
@miazavalami: Na látod,csak beszélünk róluk és mindjárt lemegyünk a szintjükre.
miazavalami
@Nauta: Az elvárásaik önmagukkal szemben az , hogy olyan színvonalon éljenek mint a magyarok, de ezt kapni akarják ingyen és eszükbe nem jut , hogy ezért tenni kell! Vissza kell állítani a vajda rendszert . Nem azt ami most van , hanem az igazi keménykezű vajdákat akiknek teljhatalmuk volt! Na azok ráncba szednék a fajtájukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.