Tíz helyen tartottak időközi választást, egy helyen népszavazást vasárnap. Öt településen is fideszes polgármester mondott le, főleg összeférhetetlenség miatt. (Többségüket járási hivatali vezetővé nevezték ki.) Az ötből három településen (Jászszentlászló, Túristvándi, Regöly) a Fidesz újabb jelöltet indított, Ostffyasszonyfán és Ipolytarnócon nem. Az időközi választásokon érvényességi küszöb nincs, az a jelölt győz, aki több szavazatot kap.

Forrás: napi-hirek.hu
Feltöltő: nmaria
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Patrióta1
Ennél a témánál nagyon nagy a csend. Az mszp-dk-s faékek hallgatnak, mint kaka a fűben :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@Patrióta1: még kapkodják a levegőt
töky
Örüljetek kancsók ! Örüljetek...2014-ben lehet majd örülni, meg maszopozni , meg hidakat lezárni, meg TV-t ostromolni, meg tankot indítani, meg nem bejárni a parlamentbe, meg futni ki Brüsszelbe, hogy a hazug kormánynak ne adjanak támogatást , meg kimenni Grazba gyógykezeltetni, meg egymás torkának ugrani, hogy ki miatt került messze ez a tetvedék banda a mézes bödöntől...Akkor fogjátok majd agyonütni egymást.
A Tündik bündije
Monor egyébként is fideszes fellegvár, aki ott bármi másra számított azt csak szánni tudom.
Jászszentlászlón viszont bekapták a hosszú cicit, hiába hordta a polgi meg a sleppje autóval szavazni a droidokat...
Egyébként valamelyik fideszes képviselő (névről sajnos nem tudom melyik) nyilatkozta az ATV-n, hogy az időközikből messzemenő következtetést nem szabad levonni. Nem tudom, azóta a felcsúti napóleont szolgálja-e még ez a renitens jóember, én a helyében félnék...
És még egy apró adalék; az emberek már csak úgy működnek, hogy elsősorban nem pártokra, hanem érzelmi alapon emberekre szavaznak. Amire itt a bizonyíték:

"Amikor csak Orbán Viktor és Bajnai Gordon közül lehetett választani, a szavazókorú népesség körében 32 százalékot szerzett volna Orbán, és alig maradt le mögötte Bajnai 28 százalékkal."

Igaz, E-2014-es ezeken a választsokon nem indult, de a lényeg úgyis az országos lesz jövőre, és bizony a nagyvezírnek erre a kőkemény 32%-ra volt három éve, Bajnai pedig október óta van újra jelen. Szóval erről ennyit.
dubitus
@nmaria: "Hol vagytok maszoposok?"
.
A maszoposok hallgatnak, mert szégyellik, hogy szalonpókert játszottak/játszanak köztudottan csalókkal.
Sede
Ennél a rémgyenge kormánynál már csak az ellenzék - főleg mszp - gyengébb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.