Még idén jóváírják az állami nyugdíjrendszerben elinduló egyéni számlákon a korábbi magánnyugdíj-pénztári befizetéseket - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Emlékeztetett, az Országgyűlés a nap folyamán dönt az egyéni számlák elindításáról az állami nyugdíjrendszerben. A politikus ezt nevezte az első lépésnek, vagyis hogy a 2013. január 1-je utáni befizetések alapján működni fog az egyéni folyószámlák rendszere az állami nyugdíjbiztosításon belül.

Rogán Antal ugyanakkor hangsúlyozta: egy adategyeztetést követően legkésőbb az év végéig jóváírják a 2013 előtti összegeket, beleértve a korábbi magánnyugdíj-pénztári rendszerben teljesített és az államnak visszautalt befizetéseket is.

Ha mindez meglesz, el kell dönteni, hogy az egyéni számlán szereplő befizetéseket milyen formában veszik majd figyelembe a nyugdíj számításakor - ismertette az átalakítás harmadik lépését a frakcióvezető.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vörösfuvalat
Tóni Tóni már megint hazudsz!
Mit írsz jóvá? A megsemmisített 1600 milliárd államkötvényt? Vagy a hiány finanszírozására eltapsolt többi pénzt? Csak egy kevés ilyen olyan részvény ami még maradt az a nyilvántartás költségére se elég.Már megint ez a kampány hazudozás.
marlin
Schmitteltem és Semjéneztem!!
"Ismét csak megköszönném annak az impotens, tutyi-mutyi ellenzéknek, hogy az esetlenségükkel nagyban hozzájárultak és hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a riherongy társaság ma bármit megcsinálhat. Az ország lakosságának 75 százalékát folyamatosan szívatja ez szemét narancsos társaság, ti meg három év alatt szinte egyetlen plusz választót nem voltatok képesek magatok mellé állítani, esetlen társaság! Ugyan mi a ló****t akartok ezzel a tojáshéjse**ű, tejfelesszájú Mesterházyval, meg azzal a szerencsétlen, mostanában a székházatokba bezárt Szekeres Imrékkel, Lendvaikkal, Kiss Péterekkel, és a többi begyöpesedett őskövületeitekkel? Ennek az elmeháborodott felcsúti törpének ismét csak hátra kell dőlnie a karosszékébe, és azt nézni, hogy 2014-ben is hogy nyeri szét azt a meghibbant fejét! Ti, és a megújulás! Édes jó Istenem!!! "
sport50
ja a hasukra ütnak küldenek egy levelet ,de attól még a pénz oda van!!!
kukac50
Ezek a tájékoztatások ellent mondóak! Egyik alkalommal azt mondják jóváírják,a másikkal meg azt,hogy csak amit ebben az évben fizettek be.
Rejtvény = mi lehet az igazság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.