Megújul az Olimpia park, a Falk Miksa utca és a Széchenyi rakpart burkolat. A beruházás költsége 1,2 milliárd forint - adta hírül a Napi.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Na ez nem semmi! Megkezdtek sajatmagukat gettoba zarni a felelemtol... Ebbe a korzetbe esik a Honvedelmi Miniszterium is (bocs, talan mar NEMZETVEDELMI, nem tom), viszont a Falk Miksa utcabol csak igy tudnak kizarni szerencsetlen hajlektalanokat. Erdekes lesz majd, amikor a vilagon elsokent (na, talan meg Kinaban a Tienanmen teren rajtunk kivul) ejszakara bezarjak a kapukat,...:o(( A kulfoldi turistaknak majd ugy mutogatjak a kornyeket, hogy most tessenek szepen setalgatni itten, de amikor bezarnak a nagyszeru regisegboltok, kepcsarnokok, akkor tessek kerem gyorsan elhagyni ezt a kornyeket, mert lehuzzuk a rolot,... Ez a befos@s magasszintje, megmagyarazva a plebsznek, hogy ez csak a zemberekert van am, nem masert,... Haaaat, ez is egy jo turistariogato... Hogy ezalatt az ido alatt mi lesz az ottlakok autoival, ami eddig sem volt ingyen, azzal a rosseb se torodik, ugye, pedig az a masik oldalon bevetel az onkormanyzatnak,... Vityavitya, nemcsak te vagy hasznalhatatlan, de a hulye tanacsadoid is,... Menjetek el egyutt nyugdijba,...Lehetoleg a 47.000 forintos jovedelem utan megallapitottba,... de nagyon gyorsan...:o((((
Tootsy
Ket honapja meg csak a rakpartot akarta lezarni a Parlament korul, most mar annyira be vannak f@sva, hogy a Parlament es a Honvedelmi Miniszterium korul is biztositani akarjak, hogy senki ne tudjon ellenorizetlenul eljutni a Parlamentig. Erdekes felallas, ezert is volt annyira surgos a Kossuth ter szetbarmolasa, elo, egeszseges fak kivagasa... Kivancsi vagyok, mi motivalja ugyanezt a gyorsasagot a Romai part kivagott faira, es a terulet tervezett dramai atalakitasara? Ott vannak a fideSSesek uduloi, es azokat is megkozelithetetlenne kell tenni, de nagyon gyorsan? Hmmmm...:o((
gabrella
Nagyon örülnék,ha lenne munkahelyem és rendes fizetsésem, a sokmilliós sorstársammal együtt és ez lenne a legfontosabb pénzköltés!
Úgy költik a pénzt mintha csak ők lennének ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.