Friss felmérésre bukkantam: kiderítették, hogy a megkérdezett magyar frissdiplomások 170. 000 forint nettót várnak induló fizetésnek, nem kis hányaduk pedig ettől is merészebb magasságokba merészkedik. A magyar fiatalok nem épp elhanyagolható számban 217. 000 forintnál is magasabb “alamizsnára” számítanak első munkahelyük első hónapjaiban. Tyűha...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Micsoda szemétség, ezek a pofátlan fiatalok akár 6-800 eurót is elvárnak havonta? Egy "unijós" tagországban, Európa közepén, 2013-ban? Uramisten, mit képzelnek ezek, hogy az európai színvonal ALATT szeretnének élni...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jotta
Arányaiban itt keresnek 80-120-at az emberek, a minimálbéreseknek nem fussa internetre, a 214-es átlagot így entero biztosítja. Köszönjük!
nehogymá
23 éve volt a rendszer váltás.elötte államilag meghatározott fizetések voltak.abból meglehetett élni,nem volt gond számlával egyebekkel.aztán jött a váltás,azzal a dumával ,hogy a következő generációnak lesz jobb.ott tartunk, hogy mi,akik a rendszerváltás után lettünk szülök ,már mi mondjuk azt a gyereknek ,hogy huzzon a francba innen,mert 2o 3o évig nem lesz élhetöbb az ország.és még optimista voltam.
hallgatag
@A Tündik bündije: 9:40...igazad van, egy Uniós országban a kezdö friss diplomás
minimumja 2000-2200 € közt van, attól függ...és az elvégzett munka után megy fel a létrán , anyagilag elismerik...
laszlobihari
Nem a "gyerekek" kérnek sokat, mi kapunk keveset! Ha ez így megy tovább akkor a románok is be előznek!
radios45
@nehogymá: Ez az ország még 10évig legalább, egy megosztott élhetetlen ország lesz, fiataloknak nuku lehetőség, a 40-50éveseknek, vagy a szakmával nem rendelkezők ezreiket, pedig közmunkára kényszeríti a népnyuzó kormány.
Havi 49ez.ft ért, de el is lehet menni, vagy csak éhen lehet halni, ha rossz helyre született azember"
Manapszág ez senkit nem érdekel.
Hellcat
Kiváncsi lennék a sok hereverő fityiszes senkiházinak KEZDŐ frissdiplomás politikusi fizetése az adott korhoz képest mennyi is volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.