A bukaresti külügyminiszter azonnali tájékoztatás igénylésére utasította Románia budapesti nagykövetségét és magyarországi konzulátusait annak a román állampolgárságú férfinak az ügyében, akit az ügyészség megalapozott gyanúja szerint az izsáki rendőrőrsön hétfőn rendőrök halálra vertek - derült ki a román külügyminisztérium csütörtöki sajtóközleményéből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Jobban tennék a románok, hogyha otthon tartanák a bűnözőiket és nem árasztanák el velük egész Európát, és ezen belül is Magyarországot!
dömdödöm
Na most erre mit lehet mondani ? A sértett nem román élsportoló hanem átlagember , cigány elkövető nincs . Bocsi ! Véletlenül agyonverük . Eleinte úgy nézett ki mint ha jó helyen lenne . de tévedtünk .
nyanya001
@lenhardtibolya: És mennyi magyar bűnöző megy külföldre ?
Azokat meg a magyar kormánynak kellene itthon tartani !
dömdödöm
Én 180 fokos fordulatot ajánlok ennek az országnak amíg még nem késő .
Nagyon válogassátok meg kiket mivel bíztok meg és kiket neveztek ki életekért felelős pozíciókba. Nagyon meg kellene válogatni végre .
maria.postr.hu
@lenhardtibolya: Mennyire szánalmas, hogy a magyar nemzetiségű határon túli, aki után két kézzel kapkod a Fidesz, hogy adhasson neki állampolgárságot, egyből mocskos román lesz, ha valami disznóságot csinál.
lenhardtibolya
@maria.postr.hu: Honnan feltételezi, hogy romániai magyar lett volna a tolvaj, akit agyonvertek a rendőrök? Semmi ilyesmit nem állított eddig még senki. Egyébként azok a magyar származású emberek, akik külföldön követnek el bűncselekményeket, szégyent hoznak az országra. (Legtöbben nem is tényleges magyarok, csak Magyarországról kivándoroltak, akik ha azt kérdezik, magyarnak vallják-e magukat, általában nem ezt mondják...Amikor bűncselekményt követnek el, akkor az okmányaik alapján mondják ki róluk, hogy magyarok...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.