A magyarok döntő többsége egyik hónapról a másikra él, mivel nincs megtakarítása. Akinek meg van, az sem mindig jól sáfárkodik a vagyonával. Nem tudunk bánni a pénzzel, pedig egy kis odafigyeléssel és csöppnyi tudással sokat tudnánk javítani anyagi biztonságunkon....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Akik még a cikk elolvasása után sem tudják hogyan, azoknak "ügyes" pénzügyi tanácsadók jó pénzért elmondják, hogy bármilyen kevés a jövedelmed, a 10%-át tedd félre! :)
dömdödöm
semmi értelme erőlködni mert jön majd egy másik politikai garnitúra ,egy újabb mesterségesen kreált válság és ugy szétcseszik azt amit elértél és felépítettél mint a huzat.
Ez akkor jön létre amikor már többen élnek jól mint ahogyan egyesek akarják és úgy döntenek hogy nullázni kell. És meg is teszik .
dömdödöm
túl sokan éltek jól és így nem lett volna ember a német autógyártók összeszerelő üzemeibe .
Megoldották hogy legyen . A volt jól menő villanyszerelő vállalkozó ott áll sorban a gyár kapujánál . :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.