Kommandós akcióban fogott el kedden a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy kettős gyilkosságra készülő csoportot a Veszprém megyei Balatonfűzfőn - írta a PestiSrácok.hu. A bérgyilkosság megrendelője a portál szerint H. Tamás ismert veszprémi ügyvéd, volt fideszes önkormányzati képviselő volt, aki két társával őrizetbe került.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
És miért H. Tamás???
Tessék kiírni a nevét és kiplakátolni a képét.
Jogunk lenne tudni, hogy a minket képviselők, a mi pénzünkön mit csinálnak!
Amikor a szavazat kell, akkor nem titok neve és az arca?
ok. hogy a veszprémiek és füzfőiek tudják, hogy kiről van szó, de nem csak ők tartották el ezt a véglényt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
murzika
@soljanka: Ez a szar egy vérbeli született fidesznyik, az összes ugyan ilyen féreg, gond nélkül tesznek tönkre embereket,családokat ha úgy kívánja az érdekük.
De a magyar birkáknak ez a mentalitás tetszik. Ha ez a patkány indulna a választásokon gond nélkül megnyerné, a fidesz állítólag népszerűbb mint valaha.
murzika
@soljanka: Ilyenek vezetik az ország, mondjuk meg is látszik rajta.
puki
Azt hittem már darabokban van...a fidesz becsülete.
kkalman
Ehhez is pofa kell. Előbb megzsarol, börtönbe juttat egy embert, majd megkéri, hogy ugyan már darabolja föl a két megölt embert.
Utolsó szarkupac!
bakegya
Vnnak akik emlegetik,vannak akik végre hajtják a leszámolást...de hogy évtizedekig ilyen és hasonszőrű közképviseletet ellátó megmentőink voltak-de talán vannak is,az nem semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.