Milyen érzékenyen reagál Magyarország nagyhatalmú állampártja a mi kis tudósításunkra! A 2013. március 28-i adásban elmondtuk György László [helyesen: Győri Lászó - a ford.] újságíró történetét is, aki 30 év után azért vesztette el állását az állami rádiónál, mert kényelmetlennek találták. Megmutattuk, hogyan vesztette el tisztségét egy tekintélyes színházigazgató, mert nem a kormány embere. Bizonyosan nem számítottunk arra, hogy a kormánynak ez tetszeni fog. Ha tetszene, akkor elhibáztuk volna a dolgot. De a dühödt reakció mégis elképesztett minket. A Fidesz baloldali gyalázkodó kampányról beszél. „Elvárjuk a német politikától, a pártoktól, hogy helyesbítsék ezt a tudósítást, nyilvánosan ítéljék el a film állításait.” Itt eléggé fesztelenül feltárulkozik a kétharmados többséggel uralkodó magyar kormánynak a média szabadságáról alkotott képe. A miniszterelnök helyettes titkára bejelentette, hogy megvizsgálják a jogi lépések lehetőségét, hogy megvédjék magukat a támadásoktól...

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jotta
Gondoltátok volna hogy Hakapeszi Maki meg a ZsebTV megbuktatja a kormányt?
szepwilly
ki nem xarja le öket,ha nem istenüket vagy a rendszert dicsered,mar ellenseg vagy!
Csak egyet felejtenek el,hogy nemzetközi szinteren nem eleg,hogy az ügyvedem elintezi osz jonapot!Ott mar nem vityi meg a szabad birosaga kormanyoz!
A Tündik bündije
Észre sem veszik az agymenők, hogy magukat teszik állandó jelleggel szopóágra az ilyen kirohanásaikkal...
Csizmás Kond
A legújabb uniós munkaadói kiképzés úgy határozza meg a munkavállalót, hogy az bármilyen képzett tíz évnél tovább nem ajánlatos alkalmazni, sőt az ideális időt öt évnek tartja.
Most akkor miért csodálkoznak, ha követik a javaslataikat ?
csikknorisz
Láttam már hasonló műsort a 3sat-on, csak azt nem fújták fel kormányék. Mondjuk azt se tudom, melyik kormány idején volt, I. Viktortól II. Gyurcsányig üzemelt a korábbi antennám beltérije, mielőtt bedöglött. Együtt tették tönkre. :)
zipper
Kisegérke az oroszlánnak: -" bajszodnál fogva tépem le a fejed..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.