Míg pénteken kettő, kedden már 37 aktivista jelentkezett a BRFK Gyorskocsi utcai épületénél adategyeztetésre, és közös nyilatkozatban ismerték el, hogy részt vettek a Fidesz-székház elfoglalásában márciusban. A nol.hu-nak az egyik aktivista azt mondta, hogy kedden nem volt lehetőségük vallomást tenni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
"A Fidesz feljelentette a demonstrálókat, több fiatalt idézés nélkül előállítottak, egyiküket a kollégiumi szobájából vitték be."
Tekintettel arra a váratlan eseményre, hogy a "fidesz forgatókönyv alapján kisorsolt" két fő helyett 37-en "jelentkeztek elkövetőként" és erre a forgatókönyvírók nem készítették fel a "rendőrségüket"!!
Az új forgatókönyvet ápr. 9-re ígérte a "szerkesztőbizottság"!!
varirmag
"37-en "jelentkeztek elkövetőként" mindegy mit, csak beszéljenek róluk ! Csak szerepelhessenek !
Mindegy mit, csak harsoghassanak ! Harsognak is ! Követelik hogy tekintsék "családnak" a melegeket ! Mert ügye a jogok meg a másság elnyomása ! Harsognak a hajléktalanokért.Mert ügye esetleg KRIMINALZÁLHATJÁK (?) őket.
Rózsa (meleg)Milánnal az élen megy a sz@rhabosítás !
Hát csak hajrá ! A diákok már kiutálták őket ,de nem számít amíg fizetik őket,addig kitartanak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.