Hálaadó szentmisét tartanak május 31-én, a miniszterelnök 50. születésnapján Orbán Viktor hívei. A Facebookon megosztott meghívón a belvárosi plébániatemplomba szólítják azokat, aki részesei akarnak lenni a "jubileumi" eseménynek. Volt, aki azt hitte, hogy ez csak a hírcsárda vicce, a hvg.hu-nak azonban a templom megerősítette, hogy Orbán születésnapján valóban lesz hálaadás, amit viszont nem ők szerveznek.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@nemkati: De háát, mit vársz entero-tól, amikor
a zOrr bánnak még a pápa is kezet csókol, mert
- Istálóban született
- Barmok között él, akik messiásként imádják,
- És millók vérják a menybemenetelét.
(Bár meglehet, hogy a mennybemenetel előtt még keresztre kellene feszíteni!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zipper
Tegnap hálaadást és imaláncot - valamint beszédgyakorlatokat - tartottunk mi is a "Kis Taknyos" kódnevű kegyhelyen. Nagyon gyakran emlegettük a Nemzetmentőt, ez fokozott nyáltermelődéssel is járt, ezért páran köpködtek is, de alapvetően az jellemezte ezt a kis meghitt összejövetelt, hogy fohászkodtunk az Úrhoz, hogy még legalább 50 évet adjon szeretett vezérünknek, szinte mindenki helyeselte ezt a fohászt, de néhányan azt javasolták, hogy inkább a törvényszéktől kérjünk rá 50 évet...
coyote3
A kedves vezető képei ne maradjanak otthon híveim!!! és mindenki mosson szájat, mert csak úgy szabad megcsókolni a képét! :)))
silber13
Úgy hírlik, Orbán személyes utasítására megrendezésre kerül a "Nemzetközi Pávatánc Verseny", úgy egyéni, mint csoportos kategóriákban. A zsűrielnök tisztét az ország első számú, veterán pávatáncosa, Orbán Viktor látja el, aki az első díjat kiosztja és megtartja saját magának.
percsi
@nemkati: Valóban létezik olyan ember, aki hirtelen megtér, én is ismerek egyet. Kábítószerezett, minden nap be volt rúgva, nagyon rondán beszélt, kötekedett, verekedett. Szegény szüleit sajnáltam, sokat panaszkodtak rá. Öt évvel ezelőtt megismerkedett egy lánnyal, aki hit gyülekezetre járt (még most is). Nagy nehezen sikerült elcsalnia magával, azóta minden vasárnap Ő is megy. Teljesen megváltozott, nem kábítózik, nem iszik, nem beszél csúnyán, nem kötekedik, dolgozik, hihetetlen. Összeházasodtak van egy szép kislányuk, tökéletes apa lett belőle. Sajnos ritka eset!

Szerintem Orbán nem tért meg, az is elképzelhető, hogy Ő rendezte meg ezt a misét, hogy azt a látszatot keltse, mennyire oda vannak érte. Elég sok ismerősöm van, mind egytől egyik azt reméli, hogy a következő választást nem nyerik meg.
Vagy is egy ismerősöm van, aki előtt nem szabad a fideszt szidni.
bagira
@silber13: Régen volt olyan műsor, hogy "Repülj páva", az idősebbek emlékezhetnek rá. Nem lehetne most olyan, hogy "Repülj Pávatáncos". Csak ecccer, egy fordulót!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.