Az állam nem szól bele a Mol támogatási politikájába – mondta el Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az InfoRádiónak, de hozzátette: tájékozódni fog az ügyben. A tárcavezető a Hír TV-nek úgy nyilatkozott, hogy több kérdésre is választ vár az olajvállalat vezetésétől és az eddigi gyakorlat befejezését kéri majd tőlük.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Juj, mar megijedtem, hogy megint nagyon szoke vagyok, es valamit elallitottam, de nem, ha Nektek is eltunt az avatarotok,... meg ugy egyaltalan, tok sz@r kezelni ezt az egesz katyvaszt, nem igy gondoljatok? Nem lehetne-eeeee beszolni a gephazba, hogy nekem hianyzik egy csomo ketszemu kis avatar? A silber13 -mal meg egyenesen ki van tolva: most cserelte ki az avatarjat egy jobbra,... Nos, akkor meselek egy kicsit magamrol: 22 eves vagyok, 185 cm magas , 4 nyelven beszelek, kulsore a Jennifer Aniston es Katherine Zeta-Jones kevereke vagyok, mellbosegem vetekszik Anita Ekbergevel, es a vezeteknevem Rockefeller-Onassis,... Persze mindez nem igaz, de olyan jooooo et allitani, a fene se lat,... Meg a sajat profilombol is eltunt a sajat kepem,...:o(( Majd teszek oda egy tukrot,...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@csegala: Kedves csegala, en meg aznap irtam a Gephaznak - illetve az oldal szerkesztoinek egy levelet - es pont akkora hatast ertem el vele, mintha a sivatagi szellel pisiltem volna szembe, pedig ez egy nagy teljesitmeny, mer jany vagyok,...:o( Mosma' tudom, hogy a Propi fideSS megfigyeles/kezeles alatt all, mert az erzekenysege azokra az emberekre, akikbol egyaltalan ez az oldal osszeall, az egyenlo a nullaval, pont, mint "artunke" (honszeretett partunke)...:o(((
marlin
@Pálinkafőző Rézüst: És ezt @entero: már vagy két hónappal ezelőtt "megjósolta" !! :))
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: "Az állam nem szól bele a Mol támogatási politikájába – mondta el Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az InfoRádiónak"
"A tárcavezető a Hír TV-nek úgy nyilatkozott, hogy több kérdésre is választ vár az olajvállalat vezetésétől és az eddigi gyakorlat befejezését kéri majd tőlük. "
Nyilatkozgatta ugyanarról a témáról Laci néni! Akkor most melyik mondata hazugság??
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: igen...:)) Belecsapott az agyagba..:))))
csegala
@Tootsy: Lehet, hogy jobban meghallgatnának bennünket, ha mi is a Lányok és Asszonyok Orbánért Egyesület tagjai lennénk.
Tootsy
@csegala: Arra se nagyon figyelhet, Kedvesem, mert a hos nocsapat inditvanyara rendelt szulinapi szentmiset is lesz@rja,... Bocsanat, NEM a szentmise van le...va, hanem ez a vitya hozzaallasa. Minden tiszteletem azoke az embereke, akik valamiben meg tudnak hinni,..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.