Egy komplett magyar család, anyuka, apuka, két gyerek – egyikük még kisbaba – augusztus közepén fogja magát és végleg kiköltözik Frankfurtba. Eladnak lakást, bútorokat, könyveket, szinte mindent, amit tudnak. Felszámolják itthoni életüket, az otthon ezentúl majd Hessent jelenti számukra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Ismerős srác 2 kisgyerekkel (egyik még csecsemő) feleségestül elmentek... Soha nem fognak visszajönni, mert eladtak itt mindenüket. Lakást, autót, üzletet. Diplomás fiatalok, itt nem terem nekik babér. De ahova mentek, ott viszont nő a babér.
soljanka
És még hány család van, akik már alig várják a tanév végét...
Több helyen az apa már "előörsként" kiment, hogy mire a család megérkezik minden rendbe legyen.
Én négy családot ismerek, akik már nincsenek itthon, most három készül.
és ez egy 9000 fős település...
bundi
nálunk az ulticél london volt. de ahol a feleségem most tanít, ott az egyik gyerek is most ment ki a szüleivel.
dömdödöm
Ez a tendencia úgy borzasztó ahogy van .
kkalman
Fiam kinn volt Göteborgban cserediákként. Ő mondta, nagyon sok magyar él kinn. Számot nem tudott mondani, hogy hányan választották új hazájuknak Svédországot, de többször részt vett az ottani magyarok rendezvényein. Az ott készült fotókon látszik, valóban sokan vannak. És sok köztük a fiatal. Ők sem akarnak hazajönni marhapöriért és Túró Rudiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.