Fél évszázados hársfasort taroltak le tegnap délelőtt a Parlamentnél a Kossuth tér átépítése miatt. A téren néhány civil tiltakozó is megjelent, ám a nagyjából 60-80 fa kivágását 150-200 munkásból álló sorfal biztosította. A Párbeszéd Magyarországért szerint barbárság volt felaprítani a rügyező fákat, ráadásul a pusztítást a tér átalakítása sem indokolta. A Kossuth tér átépítését koordináló Waschler Tamás szerint 17 egészséges fát vágtak ki.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Végül is ,tavasszal nem folyik lombhullatás !
bakegya
A Balatonfelvidék felszini kőtengere után,gyümölcsoltó boldogasszony napjára több száz hektáron ugyan ezt tették.Afélméteres hó alatt is vágták halombra,a már évek óta ligetre vágott"privatizált " osztatlan közösöket,félve a visszaállamosítástól.Helyenként 10-20-de van ahol 30 méterenként hagytak egy -egy kiszáradófélbe lévő égigérő múmiát.
Az erőműbe szállítják most ezerrel,hogy nyoma se maradjon.
Voltak akik visszakérdeztek az önkormányzatnál,ki engedélyezhet ilyen pusztítást,de elhajtották mint minden közügyben a lakosokat.
gabrella
Szerintetek érdekli ez azt aki 14 milliárdot kap az átépítésért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.