Modern Magyarország Mozgalom párt (MoMa) néven új párt alapítását jelentette be Bokros Lajos, a Horn-kormány pénzügyminisztere, európai parlamenti képviselő vasárnap Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
a fidesz meg röhög a markába.
az úgynevezett ellenzék önmagát szalámizza fel.
alapítsatok még legalább 100 új pártot, hülyegyerekek!
eszem megáll...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@dzurinda: Nos, a fidesz a populizmusát ötvözi a nacionalista hajlamával.Ezt a politikai katyvaszt nyomja le a híveinek torkán,miközben folyamatosan felébreszti bennük a kádári éra államszocializmusának /a nyudíjasok egy bizonyos rétegében/ nosztalgiáját. A fiatalabbaknak pedig be kell érniük azzal amivel a kádári rendszerben is be kellett éspedig azzal,hogy a jövőjüket az állampárt biztosítja , /ezért nyúlta le a fideszkdnp kormány a mnyp.-i megtakarításaikat!/ így nincs szükségük az öngondoskodás intézményének fenntartására.Ez pedig már a kádári érában is gyakorlat volt. Elhitette a fiatalok egy jelentős részével,hogy a rossz az nekik jó!
Nauta
@senkifia68: Úgylátszik,te is az akolba tartozol! Csak egy strófa folytatásképpen: orbannak és bandájának folyamatosan hazudni kell reggel,délben és éjjel MINDENÁRON,hogy ti újra hatalomba segítsétek MINDENÁRON.
Nauta
@kukac50: Valóban,nem Bokros találta ki,hanem Békesi. De ő kijelentette Hornnak,hogy végrehajtani nem akarja,inkább lemond.És itt lépett be Bokros,aki / technokrata módon le is vezényelte/ és mi tagadás,rendbe is tette a gazdaságot '98-ra! A fidesz szét is cseszte,felélte kifosztotta 2002-re amit Bokros megteremtett.Most éppen, a Bajnai által rendbe tett országot vágja haza,mint egy sáskajárás. 2014-ben egy romhalmazzá tett ország fog várni a következő baloldali kormányra. Ezért szükséges és elemi országérdek ennek a kártevő bagázsnak a tételes elszámoltatása! Mert egyszerűen KELL! Ha az elszámoltatás nem történik meg,azzal szentesítik az államszintű korrupciót.
P-Márta
@Nauta: az ELSZÁMOLTATÁS a jövőnk létkérdése, olyan mennyiségben rabolták ki gátlástalanul a nép pénzét, ami felháborító, pl.:

granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

beilleszteni: A Top 10 parlamenti költségtérítés:
1. Hörcsik Richárd (Fidesz) 26 800 000
2. Apáti István (Jobbik) 26 757 071
3. Vitányi István (Fidesz) 26 720 491
4. Lipők Sándor (Fidesz) 25 838 950
5. Gyüre Csaba (Jobbik) 25 421 801
6. Pálffy István (KDNP) 25 385 445
7. Firtl Mátyás (KDNP) 25 230 720
8. Jakab István (Fidesz) 25 230 720
9. Pósán László (Fidesz) 25 230 720
10. Ágh Péter (Fidesz) 25 216 581
(Forrás: Blikk)"

és a többi, még sorolni is sok lenne ! - de "kótyagos" Marcell szerint 47 ezerből meg lehet élni ! - persze őneki napi 47 000 a keresete ! - meg a házához vezető út, stb. minden amit csak kisóhajtanak magukból máris megkapták.

ISZONYAT MINISZTERELNÖK, ISZONYAT ORSZÁGOT TEREMTETT !!!
Egyszemélyi diktatúra, önkényuralommal, amint kijelentette SAJÁT GAZDASÁGPOLITIKÁJA van az országra nézve, amelyet végrehajt ! - de ki szavazta meg azt, hogy önkéntes gazd.politkát folytasson és ide jutassa az országunkat ???
kukac50
@Nauta: Teljes mértékben egyet értek veled.
lajospapa
Még egy-két pártocska és máris meg lesz a 2/3 Orbánnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.