Krémálom a slejmutcában: miközben ábrándjainkban hihetetlen jelentőséget tulajdonítunk a jövő évi választásnak, az csupán arról dönt majd, hogy mi a neve az Orbán-rendszer miniszterelnökének. Ebben a fölállásban nem lehet kitörni az álvitákból és álküzdelmekből, így a nagy sikerre való tekintettel az elmúlt éveinket valószínűleg megismételjük. Hont András elemzése.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Olvastam valahol,Orbán nevével fémjelezett esemény,dolog,nem lesz elkövethető ebben az országban a szűk kis faluján kívül az elkövetkező évezredekben !
Nauta
A kérdés értelmetlen! Nem lesz "következő orban rendszer" ! Következésképpen me. sem lesz!
kkalman
Következő Orbán rendszer? Hát ez tényleg egy rémálom a "slejmutcában".
bakegya
Már el van döntve:a sikertörténész és semmiképpen sem egy imátkozósáska.Mit panaszkodtok,"Jobban élünk mint egy éve"-kevesebb éhes száj van már-mert elhúztak a düledező kapitalizmusba,a népesség is csökkent.
A földjeinket se nekünk kell bevetni és még a bankokkal együtt a nagybevásárlók is állnak.Verik az új magyar forintot,hogy minden virág virágozzék.
Júliusban meg már a fűtésszámlákat is az orbánbazár fizeti.
Hogy decemberben már megfagyhatunk azt meg az EU-nak köszönhetjük!!!Meg az összes többi xart is amit a nyakunkba öntenek.Ott tessék reklámozni a nyomorunk,mert itthon ezt ha nem vettétek volna észre ezt is törvénybe iktatták,tilos.Itt kérem demokrácia van mert ezen őrködik a 2/3-asok serege.
Most már csak azt kellene kideríteni mi az a "miniatom".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.