Eljárást indított a rendőrség azokkal a BKV-ellenőrökkel szemben, akik kedden hajnalban megvertek egy utast Budán - írja az Index. A BKV közölte, hogy csak akkor rúgja ki az érintetteket, ha rájuk bizonyosodik a gyanú, de az eljárás alatt nem függeszti fel őket az állásukból.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Móricka a buszon.
Ellenőr:
- "Jegyeket, bérleteket kérem!"
Móricka:
- " Haver! Anyád tudja, hogy kéregetsz?"
Zwei
Évikati:)) ... nagyon jó!:D ... "a szája tele volt foggal":-))
Tcat
Belegondolva Pécsett még elég jó a helyzet. Alapjában véve normálisak az ellenőrök. Legalábbis én olyanokba futottam bele. Amiknek szemtanúja voltam, ott azokkal sem szemétkedtek akik lebuktak. Mondjuk egyik bliccelő sem pampogott, hogy nem működik együtt :) Meg mondom, amiket én láttam...
cs1960
A pécsi ellenőrökről csak annyit, hogy kb.2 hete a 4-es járaton szóvá tettem nekik, hogy a hajléktalanokat és a cigányokat miért nem kérdezik meg, hogy legálisan utaznak-e.Ugyanis feltűnően elmennek mellettük, mintha ott sem lennének. Én, aki közel 6 ezer Ft-ot fizetek havonta a bérletemért és szólni mertem, majdnem megvert az a nyálas száju kis nyikhaj, aki bőven a fiam lehetett volna. Csak azért mert én fehér vagyok és adófizető állampolgár?
Tcat
Igen épp az ilyesmik miatt írtam, hogy akikkel én futottam össze. Mondjuk amit írsz, hogy a hajléktalanok meg az indiánokat miért nem ellenőrzik azt hiszem máshol is így van többségében sajnos. Elöbbieknek úgysincs, utóbbiak meg törzsekbe tömörülnek általában, mindenféle tomahawk-kal és hasonlókkal, azotól nem merik kérni a kétajtós szekrények se vmiért...

Persze ez nem jogosítja fel az ellenőröket olyan viselkedésre, mint amit írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.