Az Európa Tanács (ET) monitoring bizottsága 21:20 arányban javaslatot tett arra, hogy a szervezet parlamenti közgyűlése júniusi plenáris ülésén vegye napirendre a Magyarországgal szembeni monitoring eljárás megindítását. Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára szerint több ok miatt sem vehető biztosra, hogy a testület egyértelmű döntést hozhat ebben az ügyben.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Az ország érdekeit szem előtt tartva, kívánom, minél előbb induljon meg az eljárás. Hangsúlyozom, az ország érdekeit szem előtt tartva, és nem a FIDESZ és a kormány érdekeit nézve. Még akkor is, ha ez az eljárás bennünket, itt élőket is érint. Valakinek meg kell már rendszabályozni ezt a hatalom mániás "országvezetőt". Ha belülről nem megy nekünk magunknak, akkor csinálja más, kívülről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@aborisz: Mondd, Kedves aborisz, tudod Te, hogy egyaltalan hol vagy most? Melyik blogoldalon? Mert a profilodbol nagyon ugy nez ki, hogy nem is letezel , ergo: a kerdesednek sincsen semmi teteje es ertelme sem, dehat ez nem baj. Azert egy ket erdekesseget csak Neked, csak ma, ingyen: ha ugy gondolod, hogy hos vezirunk, gondolkodonk es vityakiralyunk szerint itt egy k@rva jo lepes tortent a 4. alapkatyvasz bevezetesevel, akkor miert is ker Martonyi ur haladekot, azzal a kifogassal, hogy Jelenleg meg targyaljak a 4. AT szabalyozasat, mert nincsenek kesz az alaptorveny egeszevel? Tudod mit jelent ez? Hogy odafont athajtanak egy ejszaka alatt a nep akaratanak megkerulesevel valami zagyvasagot, ami nyilvanvaloan demokracia- ember- es gazdasag-ellenes, megszavaztatjak, beiktatjak mint torvenyt, es csak utana latnak neki a kidolgozasanak. Olyan ez, mint mikor a sebesz levagja a labadat, es utana altat el, es marhara nehezmenyezi, hogy a hozzatartozok igencsak reklamalnak, mert a beteg kozben nagy fajdalmak kozott elverzett? Es mi ez a kulon felhaborodas, hogy mi vagyunk az elsok? Hat a cikkben ok maguk irjak le, hogy az ex SZU es balkani orszagoknal ugyanezt tettek, es a cikk nem is utalt arra, hogy mar befejeztek, vagyis szerintem meg mindig folyamatosan vizsgaljak oket... Most akkor mi bajod is van? Csak lassan irj, hogy megertseeeeeeeem, jo?...:o((
aborisz
@Tootsy: Akkor lassssan írooom !.hogy megérsd!!! Elvből nem érdekel az alaptörvény! Az előző alaptörvény alapján zülesztették és hordták szét az országot .ugy hogy. teszek a 4-dik pontra. A tízparancsolatot nem tudják betartani !akkor meg teljesen feleslegesen kóstolgatjuk egymást!
Tootsy
@aborisz: Bocsi, de szerintem a fideSS zullesztette le az Alkotmanyunkat alaptorvennye, ami egyaltalan nem ugyanazt a fogalmat takarja. Gyurcsany meg az ALkotmanyt ismerte el torvenyesnek, a fideSS volt az, aki "elkezdte szethordani " az orszagot, na meg zulleszteni. Igazad van, ha nem erdekel a 4. alaptorveny, de az megis csak a demokratikus emberi jogokat serti, bar ugy nez ki, hogy mindenki egyenlo, de a fideSS tagjai es kozeli sleppje az egy kicsit egyenlobb, mindenfele kovetkezmeny nelkul tehet meg most mar akarmit, a 4. alaptorveny alapjan. Nem kell, hogy elfogadd, nem is kerdezett sem teged, sem engem, meg me'g masik 10 milliot a kutya sem, de azert bevezettek, nem? Mindenki meg fogja szivni ezt a torvenyesdit, csak nem biztos, hogy a kovetkezo kormanynak akarmibe is lesz beleszolasa. Minuszbol nem lehet pluszt csinalni, az elzavart emberek munkas keze fog hianyozni, az altaluk befizetendo ado hianyozni fog , egyaltalan: ha valaki ennyire lesullyesztette az orszagot, mint viktor, abbol szinte lehetetlen a kovetkezo 20 evben nullszaldot csinalni,...Sajnos...
aborisz
@Tootsy: Én csak annyit tudok mondani ! AZ igazság a tuloldalon van!
kkalman
Az ország érdekeit szem előtt tartva, kívánom, minél előbb induljon meg az eljárás. Hangsúlyozom, az ország érdekeit szem előtt tartva, és nem a FIDESZ és a kormány érdekeit nézve. Még akkor is, ha ez az eljárás bennünket, itt élőket is érint. Valakinek meg kell már rendszabályozni ezt a hatalom mániás "országvezetőt". Ha belülről nem megy nekünk magunknak, akkor csinálja más, kívülről.
bakegya
@aborisz: egy évszázadot sikerült felforgatni a magyar államiság történelmében.A múlt nem volt hanem lesz,s ez a fidesz randallírozás nem csak a lerablással de a prostituálással is egyenlő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.