A Kémesen csütörtökön délelőtt tartott kormányülés után Pécsre látogatott Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfőt voltak, akik éljenezve, voltak akik ellene tüntetve fogadták a Széchenyi téren. Orbán azért érkezett ide, hogy a Városházán megbeszélést folytasson Páva Zsolt polgármesterrel. A Polgármesteri Hivatal előtt mintegy százan fogadták kitörő örömmel Orbán Viktort, aki jókedvűen parolázott a tömeggel. Azonban nem mindenki látta szívesen az ország vezetőjét, ugyanis egy húszfős csoport transzparensekkel tüntetett a kormány politikája és a miniszterelnök személye ellen.

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Láttam a facebookon,hogy mi történt.Talán egy öreg néne éltette Orbánt,de a többiek Orbán takarodj,és a demoráciát skandálása mindent elnyomott.Bravó Pécs!
Winstrolka
én pedig láttam,amint két "turistabusz" halad délelőtt Kémes felé, szerintem azon voltak az éljenzők vagy esetleg a Dráva parti (Tiffán) kastély tekintették meg...
kkalman
Vitya meglátogatta az egyik hű szolgáját.
Na és???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.