A trafik-pályázat következtében egzisztenciájukat részben vagy egészében elvesztett emberek virtuális és valós érdekképviselet próbálnak saját maguknak létrehozni, miután bebizonyosodott, hogy az arra hivatott szervek erre - érintettségük miatt - teljes mértékben képtelenek - hívta fel a figyelmet a nyugat.hu.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ők is csatlakoztak az orbánkárosultak csapatához. Van 300 ezer ember akinek még nincs oka csatlakozni.
pbalage
@coni: ugyanmár, a károsult egysejtűek sosem fogják fel a saját kárukat sem...
kkalman
A Nemzeti trafikokkal nyertek a sógor koma jó barátok, és veszítettek akik eddig ebből éltek, tartották el a családjukat.
Ez várható volt.
Nem most vált egyértelművé, sokkal előbb, de a legkisebb egérlyukba is a saját emberiket ültetik, megnehezítendő az utánuk következő kormány(ok) munkáját.
Ahogy olvasom más helyeken, nagyon kevés, a pályázat kiírásában szereplő kismama, csökkent munkaképességű ember nyert akár csak egy fél koncessziót is, annál több barna nyelvű "igaz magyar".
zipper
Lakóhelyén mindenki szedje össze a nyertesek neveit ( legegyszerűbb módja, megkérdezni a veszteseket ) pártállását, kapcsolódási pontjait a Fidesszel és küldje el a Hvg.hu-nak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.