Orbán Viktor az Ormánságban járt, Kémes községben, kihelyezett kormányülésen, ahol előbb minden eddiginél tábornokosabb pocakjával keltett feltűnést, aztán jött a humorperc. A miniszterelnök jópofáskodott egy sort egy élelmiszerbolt, a Gold Mini ABC eladóival a bejáratnál, le is fotózkodott velük, aztán benézett a boltba, és beszélgetni kezdett a tulajjal. Akiről rögtön látszott, hogy nem beszari, mert a csendőrstílusú kedélyeskedésre se mondta meg, mennyi a bolt forgalma. Hogy aztán keserűen elpanaszolja a napsugaras csevejre vágyó Pocakos Vezénylő Tábornoknak, hogy nem nyert a trafiktenderen. Orbán láthatólag nem ilyen hangulatú párbeszédre készült. Mindig remek látni, amikor az élet kicsit belerondít a propagandafelvételekbe.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Hogyan is mondta Orbán ? "A pocakos tábornokok a halálom !" Jééééééé...hogy megy a zidő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: "Egyébként meg teljesen mindegy, hogy minek nevezzük ezt az oldalt, mert a hangsúly a Fidesz ellenességen van"

Jaj, na még egyszer nekifutok: ez az oldal eredeti cikkeket közöl le, mindenféle sajtóorgánumtól, tehát ez az oldal nem Fidesz-ellenes, csupán cikkeket közöl le MINDENFÉLE SAJTÓBÓL. Remélem érted, ha nem, akkor nem igazán lehet másképp mondani.
Tootsy
@entero: En nem irtam, hogy a fideSS s@gget barki is nyalja kozulunk - de talan igen, kellett volna? -, ha meg egyszer elolvasod a fenti uzenetemet. Csak a ket egyszeru kerdesemre, nem valaszoltal, : Ki is a semmit ero? Es mi az, amiben szerinted nem vallaljak az emberek a felelosseget? Na mer ez nem vilagos, viszont ekkora altalanossagokat en is tudok mondani, de minek? Miben felelos mondjuk egy rokkantnyugdijas, akinek elvettek a jaradekat, pedig elotte a Ganz Mavagban reszelt 30 evet, es abba is rokkant bele, most meg kiesett mindenfele szocialis juttatasi korbol,... Mi pl. az ongyilkos rokkantnyugdijasnak a felelossege? Hogy megasni sem tudta volna a sajat sirjat, mert ROKKANT? Es esetleg egy masik rokkanttal elt egy fedel alatt, akitol szinten megvontak a rokkantnyugdijat? Kerlek, ne itelkezz sommasan az emberek felett! Ha Terad fuj valaki ezen az oldalon, azonnal kikered magadnak, meg hogy az nem szep... Azt hiszem, en is kikerem magamnak, mert felneveltem tisztesseggel, allami segitseg nelkul a sajat gyerekemet, meg egy masik kislanyt 6 even keresztul, egyedul, csak a sajat munkambol, gyerektartas nelkul. Amikor viszont egy evre rehabilitacios agyba kerultem egy bokatores miatt, akkor ugy hullottam ki a szocialis halon, mint a fene.
Az onbecsulesemet csak itt, kulfoldon kaptam vissza, es en ezt nemcsak a sajat szemelyemnek tudom be, hanem a MAGYARSAGOMNAK is,... De lehet, hogy mostanaban megse kene vele sokat dicsekednem, degradalja helyettem az az ember, akinek a legnagyobb magyarnak kene lennie,... Ehelyett a legnagyobb pojaca egy marionett-szinhazban, ahol az osszes babu zsinorja a vezir kezeben osszpontosul,...Szoval, ki is az, aki felelotlen es semmit ero?... Nem baj, ha nem valaszolsz ma, mert megyek aludni, ejfel mult, es ma egy emeletet epitettem a kapitalizmusra legalabb, mer annyian vo'tak a bo'tba,...
A fekete Lord
Ebben az országban, nem hinném, hogy lenne az "illetékesen túl" örömködni való kedve bárkiknek is!
Mi, akik, mindig le vagyunk/voltunk szarva, vajh' miken is örömködjünk?
A bucin, vagy a buci árán:D
miazavalami
@bakegya: Ezt nagyon szépen összeszedted. Nincs is hozzáfűzni való , mert benne van a lényeg. Babás vagy! :-)
nemkati
@entero: Ó, most úgy elérzékenyültem... @entero, te egy nemeslelkű ember vagy! És milyen őszintén elszerénykeded magad vele!
entero
@nemkati: Igen, a gyerek irányában valóban az vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.