Orbán Viktor az Ormánságban járt, Kémes községben, kihelyezett kormányülésen, ahol előbb minden eddiginél tábornokosabb pocakjával keltett feltűnést, aztán jött a humorperc. A miniszterelnök jópofáskodott egy sort egy élelmiszerbolt, a Gold Mini ABC eladóival a bejáratnál, le is fotózkodott velük, aztán benézett a boltba, és beszélgetni kezdett a tulajjal. Akiről rögtön látszott, hogy nem beszari, mert a csendőrstílusú kedélyeskedésre se mondta meg, mennyi a bolt forgalma. Hogy aztán keserűen elpanaszolja a napsugaras csevejre vágyó Pocakos Vezénylő Tábornoknak, hogy nem nyert a trafiktenderen. Orbán láthatólag nem ilyen hangulatú párbeszédre készült. Mindig remek látni, amikor az élet kicsit belerondít a propagandafelvételekbe.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Hogyan is mondta Orbán ? "A pocakos tábornokok a halálom !" Jééééééé...hogy megy a zidő...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr lóherre
A sörhasával nem kellene itt kedélyeskedni.
zipper
Hogyan is mondta Orbán ? "A pocakos tábornokok a halálom !" Jééééééé...hogy megy a zidő...
nyanya001
Az hitte, hogy minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel megvannak elégedve ?
Fogalma sincs milyen az élet az országban !
miazavalami
@Horizont: Monnyuk Kádár azért jobban képben volt .
miazavalami
@Horizont: Sztem pedig tudta mennyiből lehetett megélni akkoriban , tisztában volt az árakkal ... Az hogy nem volt ennyi gond , bánat ennek is köszönhető.
lajospapa
Nehéz átlátni az imádók és haszonlesők gyűrűjéből a valóságra. Ahogy egyre nagyobb a "siker" úgy válik köddé a külső valóság. A vég kezdete.
miazavalami
@Horizont: Ez már nem is a mi hazánk, mert előbb való bármely nemzetiség kisebbség mint mi! Valamit nagyon elrontottak a rendszerváltás óta!
hallgatag
@miazavalami: Ahogy elnéztem a propogandavideót - én meg azt hittem, hogy egy MAGYAR településen van ...Amikor a gyerekekkel kezetfogott, nem ugy nézett ki a közönség !!!A kisboltos meg jól a fejéhez vágta, kemény csávó !!!
Több ilyen kellene, aki nem a forgatókönyv szerint válaszol a frissen vasalt köpenyében...Nekem az egészben az sem tetszett, hogy a Viktor zsebrebaszott kézzel, lekezelöen beszél munkásemberekkel, a NÈPPEL ...
excep
undorodom orbántól országtól ritka egy tetű fészek lett ez az ország
miazavalami
@hallgatag: Mert fogalma sincs , hogy kell beszélni az egyszerű emberekkel. Majmokkal , és s..gg nyalókkal van körülvéve. Már el is hiszi , hogy jár neki a különleges bánásmód!
kata53
@Horizont: nem fog ez fel semmit sem. nincs mivel!!!
mariaberta
ezt a videót miért nem takarták ki, mint Nagy Bandóét?
Halszem
Húszéves fegyházbüntetése alatt a smasszerekkel is így fog kedélyeskedni? :-)
csegala
Olyan ember ne kedélyeskedjen, akinek annyi humorérzéke van, mint a klozetajtónak. Kilép ez a kövérkés a kipárnázott,kényelmes parlamentjéből, és lövése sincs arról, hogy a nép, az istenadta nép a pokolba kívánja. Védett körülmények közt megszokta, hogy mindig a fülének tetsző véleményt hall, és a pór nép között meg csodálkozik, hogy nem fognak padlót tőle.
A Tündik bündije
Esküszöm nem tudom, hogy mi van velem (talán a hormonjaim, pedig még nem akarok második gyereket), de egy pillanatra kicsit megsajnáltam vikit... odamegy, kérdez, és akkor majdnem elhajtják a jó francba, ő meg csak néz a kiskutyaszemekkel, hogy de hát én csak érdeklődtem na... aztán utána eszembe jutott, mit köszönhetünk a cezaromániájának, és hirtelen elfújta a szél a szánalmat.
zipper
ápr.26.-i a cikk -hogyan került ez ismét ide ?
miazavalami
@zipper: Úgy hogy ma is hozzászóltak. :-)))
kedwes
Talán jobban elő kell készíteni a látogatást, mint anno a nagy vezérek tették.
Bár reménykedjünk, hogy az, nem fog elkövetkezni!
zipper
@miazavalami: Ehhez meg kellett keresni, ám nincs olyan tartalmas hsz. amely ezt indokolná, akkor ?
miazavalami
@zipper: Halszem kezdte a mai hsz. Valahol csak meg találta. :-)
Mi az , hogy nincs olyan tartalmas hsz?
QQCSI
@kedwes: Viszonylag jól elő volt készítve:
az alsó tagozatos kislányok véletlenül fehér blúzban voltak...
darwin
@hallgatag: Kémes még Magyarországon van.
Nauta
@A Tündik bündije: Én ezt egyszerűen aljas cinizmusnak nevezem! orban egész egyszerűen egy ócska becsülettoprongy!!
@miazavalami: Láttad a Quo Vadis-t gondolom. Nos, most valami olyasmit élünk meg 2000 évvel később!!
nemkati
Ez már majdnem egy hónapja történt. Azóta valakinek biztosan lehullott a feje. Valaki más meg egyre égőbb.
nemkati
Ja, meg azt olvastam véletlenül, hogy 0rbánságban járt.

Azt mondta, hogy az Ormánság leromlott hellyé vált. Köszönjük, Viktor!
Tootsy
@nemkati: Igen, ha valaha volt gazdag videk, akkor Ormansag volt az...:o((
A gyerekeken csak veletlenul nem volt piros nyakkendo, viszont ideges TEK-esek forgattak a nyakukat mindenfele, o meg mar az elso pillanatban meg a kamusatorban is az evessel foglalkozott, kapkodott a tanyer fele,...:o(( Szanalmas egy alak,...
entero
@excep: Aki így beszél a hazájáról, az jobban teszi, ha eltakarodik innen.
nemkati
@Tootsy: Meg is látszik a vezénylő tábornok pocakján, akkora már, mint egy hordó. Szegény magát is utálhatja, ugye azt mondta, "az a halálom, a pocakos tábornok", még ez a pocak lesz a halála. :)
nemkati
@entero: Annak kéne már eltakarodni innen a búsba, aki ilyen elkeseredett kifakadásokra kényszeríti a népet mint mint amilyenre @excep, aki azt tette a hazájával, amit ez a felcsúti gazember művelt.
bakegya
@miazavalami: gond is volt,bánat is volt,de BÉKE politikai törekvésekre hangolták-az akkor se igazán népképviseletükről minket meggyőzni erölködők-akiknek a porontyai egyébként most is könnyen beazonosíthatók az elorzott javak tengerében!!
Azok is loptak csaltak,de EZEK NYILTAN DIKTATÓRIKUS ÉS MÉG ZÜLLESZTŐ MÓDSZERREKKEL TESZIK- BEL ÜGYESEN ÉS KÜLÜGYETLENÜL!!!

A portugáloknak adott intejúval saját magát buktatta be-mint ahogy azt minden megszólalásában is teszi-ha nincs kontroll felelősségrevonás ,nincs akadály se-igaza volt az amerikás magyarnak-birk nép a magyar és ezt minden diktatátor meglovagolja.
A LEOSZTOTTJAI EGYÉBKÉNT ,NAPONTA ÖTSZÖR RONDÍTANAK RÁNK A 2/3-ASOK EGYÉNI,DE SARKALATOS TÖRVÉNYEIKKEL,AMIT AZTÁN ÚGY ÖSSZEGUBANCOLTAN AZ EU SZINPADÁN VÁLOGATTAT KI. SZEMÉLYESkedő MACSKA EGÉR LABIRINTUS KERGETŐZÉSSEL-DE MÁRA MÁR FENYEGETŐ HADÜZENETTEL IS A KANCELLÁR ASSZONY IGAZÁN LOJÁLIS SZÖVEGKÖRNYEZETBEN MEGFOGALMAZOTT MONDANDÓJÁRA.Aztán háromnapos késéssel kimagyarázkodás a mai tecnikai viszonyok között.MINT A HÓHELYZET IDEJÉN,DE BŐVEN AKAD JOBB HASONLAT IS.Mi féle más út az ilyen ahol földet,vizet,de még a levegőt is csak egy szűk réreg élvezetére sajátít ki orbánvitya vidám barakja. @excep: eszedbe ne jusson,mindenféle szíre -szóra agresszióra reagálni,nem vagy egyedül,mint tudjuk "a vérszívókat szakszerűen lehet már manapság kezelni".
human
Félreértés volt az egész. Rossz boltnál álltak meg és ennyi. A trafiknyertes boltnál gondolom egész nap várták a vezért, de hiába :(
entero
@nemkati: Excep legalább 5 nick néven gyűlölködik már itt egy jó ideje, és egymondatos, helyesírási hibákkal teli szösszeneteket ír le állandóan. Ő a baloldal egyik bérkommentelője. Orbán pedig nem gazember, csak áldozatokkal jár minden csata.
nemkati
@entero: "áldozatokkal jár minden csata"
hehe :)))
Mondanám, ha nem lenne tragikus az a töméntelen áldozat, akiket 0rbán és bandája lekaszabolt. Amikor évtizedek óta béke van, akkor kitalál egy háborút, és ráront a magyarokra. Ő az aki igazán rárontott.
Azt meg nem tudom, ki a bérkommentelő, ezt honnan lehet tudni valakiről? Gondolom, te is az vagy a másik oldalon, onnan az ötlet.
entero
@nemkati: Lehet tudni, de nem érdekes. Inkább azon kezdtem el morfondírozni, hogy egy erős baloldali fórumon minek próbálom megmagyarázni a Fidesz szemszögéből a dolgokat. Egyébként meg a legtöbb semmit érő ember a kormányt hibáztatja, meg persze másokat, függetlenül attól, hogy éppen ki van hatalmon. A legtöbb ember nem is gondol a saját felelősségére.
nemkati
@entero: Ismered az összes semmit érő (??) embert, és innen tudod, hogy közülük a legtöbb a kormányt hibáztatja? Én nem tudom ezeket a számokat, azt se, hogy hányan gondlnak a saját felelősségükre. Azt viszont látom, hogy a kormány semmilyen felelősséget nem érez pont a legrászorultabbak iránt (lásd pl. az öngyilkos rokkant embert).
Szóval a statisztikád olyan, mint az egyik kolléganőmé. Egyszer Párizsban járt, és mikor hazajött, kijelentette: a francia férfiak nem hordanak bugyit.
Tootsy
@entero: Szia, entero, azert volna egypar kerdesem, mert nem latom vilagosan, mirol is van szo most? Kerlek, csak definiald nekem - tudod, nagyon szoke vagyok , igaz festett -, ki is az a "legtobb semmit ero ember", aki a kormanyt hibaztatja? Te ennyire lenezed a polgartarsaidat, akik nem a fideSSnek nyalnak? Akkor erre van egy megoldas: felejtsd el ezt az oldalt, mert akkor itt csak ilyen "semmit erokkel" vitatkozol, illetve bennunket akarsz meggyozni orban mindenhatosagarol es a politikajanak a helyessegerol, - ez az egyik, a masik pedig, hogy pontosan miben latod a legtobb ember sajat felelosseget? Vagy osztod lezerjani kijelenteset, hogy "mindenki annyit er, amennyije van?" Ha csak sertegetni tudod az itt blogolo sorstarsakat - na nem a Te sorsod tarsai vagyunk ugy latom! -, akkor ne irj ide, kerezd fel a kurucinfot, vagy valamelyik kiralyi TV-t, ott ugyis nagy a fluktuacio,... Pedig az utolso 3-4 napban mar voltak emberi erzeseid is, hova lettek egyszerre?
dzurinda
@entero: Mióta "baloldali fórum" a propeller? Ez csak egy oldal, ahol össze vannak gyűjtve a hírek, nem baloldali és nem fórum. Súlyos fogalomzavarban szenvedsz.

Egyébként mennyire jobboldali az államosítás, a profit üldözése, amit a jelenlegi kormány csinál?
entero
@Tootsy: Nem, tévedsz. Senkinek nem kell nyalni a Fidesz seggét, de amikor egy ember minden kormány alatt azt mondja, hogy nem jó neki, az már felettébb érdekes. Márpedig nem kevés ilyen van. Sok esetben még ha lenne munka, akkor sem kell, mondván, én ennyiért nem dolgozok. Persze ez inkább az előző kormánynál volt jellemző, amikor még egy évig járt a segély, ill. amikor a pecsételős korszak volt. Lázártól kiragadták ezt az elszólást, talán meg kellett volna hagyni a teljes szövegkörnyezetében. Nem akarok én senkit sértegetni, azt én szoktam kapni leginkább, most neveket nem sorolok fel, aki olvassa, úgyis tudja magáról, de a véleményemet akkor is fenntartom, ha másoknak ez nem is tetszik. Akik meg nem tartoznak a "semmit érő" emberek közé, azok ne vegyék magukra, és kész. A kurucinfó meg nem az én világom, habár sokszor találkozni itt is hasonló stílusokkal, megnyilvánulásokkal.
entero
@dzurinda: Te mindig ezzel az államosítással, profit üldözéssel jössz. Majd ha én is szembesülök ilyesmivel, meg fogom neked írni. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy minek nevezzük ezt az oldalt, mert a hangsúly a Fidesz ellenességen van, a cikkek is néha elferdítve kerülnek közlésre, és sokszor provokálóan vannak megfogalmazva is.
Csizmás Kond
Ezt már vagy két hónapos friss hír...
entero
@nemkati: Az összeset nem, de elég sokat, hogy kimerjem ezt jelenteni. Egyébként nálam a legrászorultabbakat a gyerekek jelentik, nem véletlen, hogy...de nem folytatom, mert van, amivel nem illik dicsekedni.
Január
@A Tündik bündije: Most el lehet játszani az "igazságos Mátyás királyt" van még szétosztható koncesszió, s talán jut belőle...
Január
@entero: 12:26-ra Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
dzurinda
@entero: "Te mindig ezzel az államosítással, profit üldözéssel jössz. Majd ha én is szembesülök ilyesmivel, meg fogom neked írni."

Manyup-pénzek államosítása, iskolák államosítása? Attól, hogy becsukod a szemedet, még van államosítás, az pedig nem éppen jobboldali dolog. A profit üldözés pedig a retorikában jelen van, a bankokat és a közműcégeket is ezzel a kommunista szöveggel adóztatják/kényszerítenek rá rezsicsökkentést. Ez sem túl jobboldali.
dzurinda
@entero: "Egyébként meg teljesen mindegy, hogy minek nevezzük ezt az oldalt, mert a hangsúly a Fidesz ellenességen van"

Jaj, na még egyszer nekifutok: ez az oldal eredeti cikkeket közöl le, mindenféle sajtóorgánumtól, tehát ez az oldal nem Fidesz-ellenes, csupán cikkeket közöl le MINDENFÉLE SAJTÓBÓL. Remélem érted, ha nem, akkor nem igazán lehet másképp mondani.
Tootsy
@entero: En nem irtam, hogy a fideSS s@gget barki is nyalja kozulunk - de talan igen, kellett volna? -, ha meg egyszer elolvasod a fenti uzenetemet. Csak a ket egyszeru kerdesemre, nem valaszoltal, : Ki is a semmit ero? Es mi az, amiben szerinted nem vallaljak az emberek a felelosseget? Na mer ez nem vilagos, viszont ekkora altalanossagokat en is tudok mondani, de minek? Miben felelos mondjuk egy rokkantnyugdijas, akinek elvettek a jaradekat, pedig elotte a Ganz Mavagban reszelt 30 evet, es abba is rokkant bele, most meg kiesett mindenfele szocialis juttatasi korbol,... Mi pl. az ongyilkos rokkantnyugdijasnak a felelossege? Hogy megasni sem tudta volna a sajat sirjat, mert ROKKANT? Es esetleg egy masik rokkanttal elt egy fedel alatt, akitol szinten megvontak a rokkantnyugdijat? Kerlek, ne itelkezz sommasan az emberek felett! Ha Terad fuj valaki ezen az oldalon, azonnal kikered magadnak, meg hogy az nem szep... Azt hiszem, en is kikerem magamnak, mert felneveltem tisztesseggel, allami segitseg nelkul a sajat gyerekemet, meg egy masik kislanyt 6 even keresztul, egyedul, csak a sajat munkambol, gyerektartas nelkul. Amikor viszont egy evre rehabilitacios agyba kerultem egy bokatores miatt, akkor ugy hullottam ki a szocialis halon, mint a fene.
Az onbecsulesemet csak itt, kulfoldon kaptam vissza, es en ezt nemcsak a sajat szemelyemnek tudom be, hanem a MAGYARSAGOMNAK is,... De lehet, hogy mostanaban megse kene vele sokat dicsekednem, degradalja helyettem az az ember, akinek a legnagyobb magyarnak kene lennie,... Ehelyett a legnagyobb pojaca egy marionett-szinhazban, ahol az osszes babu zsinorja a vezir kezeben osszpontosul,...Szoval, ki is az, aki felelotlen es semmit ero?... Nem baj, ha nem valaszolsz ma, mert megyek aludni, ejfel mult, es ma egy emeletet epitettem a kapitalizmusra legalabb, mer annyian vo'tak a bo'tba,...
A fekete Lord
Ebben az országban, nem hinném, hogy lenne az "illetékesen túl" örömködni való kedve bárkiknek is!
Mi, akik, mindig le vagyunk/voltunk szarva, vajh' miken is örömködjünk?
A bucin, vagy a buci árán:D
miazavalami
@bakegya: Ezt nagyon szépen összeszedted. Nincs is hozzáfűzni való , mert benne van a lényeg. Babás vagy! :-)
nemkati
@entero: Ó, most úgy elérzékenyültem... @entero, te egy nemeslelkű ember vagy! És milyen őszintén elszerénykeded magad vele!
entero
@nemkati: Igen, a gyerek irányában valóban az vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.