Az MSZP bocsánatkérésre szólítja fel a Fidesz kommunikációs igazgatóját, aki hétfőn a parlamentben maffiabaloldalról beszélt. Harangozó Tamás, a szocialisták frakcióvezető-helyettese újságíróknak azt mondta: felszólítják a fideszes politikust, „fejezze be a baloldali emberek sértegetését", és kérjen bocsánatot azoktól, akiket megsértett. Ha nem teszi, feljelentik, azokkal a fideszes politikusokkal együtt, akik „kollektíven bűnösnek mondják ki a baloldali embereket, és aljas módon megsértik érzéseiket, emberi méltóságukat" – fogalmazott. Az MSZP-s politikus emellett arra szólította fel Kocsis Mátét, hogy „mielőtt Portik-ügyben még egyszer megszólal, tisztázza személyes szerepét". Ugyanis – folytatta Harangozó Tamás – sajtóinformációk szerint az általa vezetett VIII. kerületben járőrszolgálatot teljesítő, „jófiúk" néven ismert társaság egyik vezetője Portik Tamás testőre. A szocialista képviselő szerint Kocsis Máténak válaszolnia kellene arra, hányszor találkozott ezzel az emberrel, és...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Dajcs után szabadon: Ki a fasz az a Kocsis?
Nauta
@mariaberta: A kocsis egy olyan emberutánzat /homo erectus/ amely a fidess hüjjeségeit foglalja még hüjébb formába! Meg aztán egy olyan utánfutó amely a kapafogú kiflielcseni mögött beóvakodott a tüntető fiatalok közé és hatalmas baromságokat hadovált össze.De rendszeresen ócsárol,rágalmaz, a nem fidesses embereket. Kérdésed első része kapásból stimmel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.