Felajánlják a régi trafikosoknak, hogy újraértékelik a sikertelen pályázatukat, közölte Lázár János pénteken. Nagyjából száz trafikost érinthet az újraértékelés. A régóta döntően dohánytermékek értékesítéséből élő trafikosoknak felajánlják a pályázatok újraértékelését - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken Hódmezővásárhelyen. Szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek a trafikpályázatok elbírálásánál - jelentette ki a politikus egy más témában tartott sajtótájékoztatón feltett kérdésre válaszolva. A méltányosság egyetlen területen, azok esetében sérülhetett, akik kiskereskedelmi tevékenységüket hagyományosan trafikosként, döntően dohánytermékeket értékesítve végezték - tette hozzá.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem ég le a pofátokról a bőr ???
Szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek a trafikpályázatok elbírálásánál ...
ekkorát hazudni is csak ti tudtok !!

A javát kimazsoláztátok a haveroknak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@silber13: A fülöpházi szabikának bezzeg akkora hodályt építenek trafik címszó alatt, hogy térkép és iránytű nélkül eltéved benne...
palika
Hihetetlen milyen mocskos emberek ezek...
dömdödöm
teljes erkölcsi csőd uralkodik a fidesz környékén
Pálinkafőző Rézüst
Lázár: Kisegítjük a régi trafikosokat, a csónakból a tengerbe, persze mentő mellény nélkül, mert arra még nem jött meg a haverok pályázata...Hernyók!
Hellcat
Szánalmas...ezzel akarjátok "jóvá tenni" a trafik mutyit? Hogy a 5400 ból 100 at felülvizsgáltok? Rohadék aljas rabló banda.
percsi
Kisegítjük a régi trafikosokat...
Az eszem megáll, elveszem ami a tied, és hogy lásd, mi értetek vagyunk, lehetőséget adunk arra, hogy visszaszerezd vagy használhatod!
Mi ez, nem tudták lefixálni a bizniszt a régi trafikosokkal, most egyezkedünk? Az a trafikos, aki együtt működik velük, maradhat, aki nem az mehet munkanélkülinek?

Nem úgy kellett volna elindítani, hogy a régi trafikosok pályázat nélkül maradnak és a maradék helyre pályázhatnak?
Sőt, nem lett volna szabad elindítani!!!

A következő leépítés milyen ágban várható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.