Felajánlják a régi trafikosoknak, hogy újraértékelik a sikertelen pályázatukat, közölte Lázár János pénteken. Nagyjából száz trafikost érinthet az újraértékelés. A régóta döntően dohánytermékek értékesítéséből élő trafikosoknak felajánlják a pályázatok újraértékelését - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken Hódmezővásárhelyen. Szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek a trafikpályázatok elbírálásánál - jelentette ki a politikus egy más témában tartott sajtótájékoztatón feltett kérdésre válaszolva. A méltányosság egyetlen területen, azok esetében sérülhetett, akik kiskereskedelmi tevékenységüket hagyományosan trafikosként, döntően dohánytermékeket értékesítve végezték - tette hozzá.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem ég le a pofátokról a bőr ???
Szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek a trafikpályázatok elbírálásánál ...
ekkorát hazudni is csak ti tudtok !!

A javát kimazsoláztátok a haveroknak !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Nem ég le a pofátokról a bőr ???
Szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek a trafikpályázatok elbírálásánál ...
ekkorát hazudni is csak ti tudtok !!

A javát kimazsoláztátok a haveroknak !
amaramaistanna
Ezeknek már vastagbőr helyett,vakolatnyi vastagságú bőr van az arcukon.Nem ártana,ha leszakadna végre!
Dr plágium
Dobnak egy kis koncot, hátha akkor befogjuk a szánkat. Piszkosul túllőttek a célon, de ugye minden szabályos volt az elbírálásnál? Akkor viszont miért is értékelnek újra?
csegala
És hogy gondolod Lázár? A régi tulajdonosokat majd minimálbéren vissza foglalkoztatják a nagyon rászorult új narancsbőrös tulajdonosok? Akiknek ez lesz kb. a 20. megélhetési forrásuk?
Mobil123
Kisegítjük, felajánljuk!!! Ne hogy már könyöradomány legyen az egzinsztenciájuk megmaradása, az amit ezek az emberek 20 éve csinálnak, eltartották belőle a családjukat!!!
Szégyeljétek magatokat büdös dögök.
soljanka
@Dr plágium: azért ügyes ez az "annyitérsz" Jani: nem azt mondta, hogy maradhatnak trafikosok,hanem, hogy újraértékelik...
Ők...
Ezt meg már ismerjük.
És amilyen pofátlanok - meg amilyen a HÍRTV-maffia- azzal lesznek tele a hírek a következő napokban, hogy "megmentettük a régi trafikosokat"

Nem írom le, hogy mit gondolok valójában,mert nem csak innen tiltanának ki örökre, hanem az internet világábólis...
Mobil123
@Dr plágium: Mert orbán utasította jankót:-))))
yazo64
Nem kisegíteni kellene... nem kellett volna őket megfosztani a megélhetésüktől!
human
A nemzeti dohányakármicsoda vezetője is azt nyilatkozta, hogy jól kellett pályázni. A földbérletekkel kapcsolatban már hallottunk ilyen kijelentést.
Gyanítom az országgal így vannak: Meglátjuk mi jut nektek.
kkalman
"Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című péntek reggeli műsorában sugárzott interjújában közölte: a kormány keresi a jogi lehetőséget arra, hogy azok a trafikosok, akik eddig dohánytermék-kiskereskedelemből éltek, ne veszítsék el megélhetésüket."
Ja, ja. Majd kapnak közmunkát. Már ha kapnak...
sport50
és még nekik kell hálásnak lenniük majd!!!mindent így adnak be,hogy milyen "igazságos"is ez a kormány!!!ha nem közelednének a választások biztos azzal a "csak nekünk lehet igazunk,nem tűrünk semmi más véleménnyel" állnának hozzá!!!kicsit belenyúltak a dolgokba most,ezért viszakoznak!!
joopapa
Szerintem a lézer joni ezt akarta mondani: ki készítjük a régi trafikosokat.
Nakimaga
" a jogi lehetőséget"--,amit kijátszottak az első körben bár minden megmozdulásuk jogtalan
,mégis "Megszavazták: A törvény mostantól azokat védi akik lopnak"
jameska
"Szakmai alapokon nyugvó méltányos döntések születtek" hát, azok nem ilyenek!
Nauta
Szóval elismered lézeres debike,hogy kib@sztatok legalább 30ezer becsületes trafikossal!
silber13
Persze! Megoldják. Valahol, a lakott területek szélén löknek egy lepukkant épületet, tess mán rendbe hozni,oszt az üzlet azon pillanatban fényre derül, miként a Kánaán lépcsején felfelé trappoló országunk, és dőlni fog a lé. Ha meg nagyon dőlne, akkor állami felügyelet alá helyezzük, megvédjük ugyi? Ha meg nem mén a bót, akkor mi nemzeti sajnálatunkat fogjuk kifejezni, mert mi megtettünk mindent!!!
adrenalink
Először Selmeczi mevédte a nyugdíjakat, a kormány egyetlen deizahitelest sem hagyott az út szélén, aztán egyre több pénz marad a zsebünkbe a folyamatos rezsi csökkentés miatt... Most kisegítik a régi trafikosokat! Mondja valaki, hogy nem Hawaii, dizsi, rock and roll nálunk az élet!!!
yazo64
@silber13: A fülöpházi szabikának bezzeg akkora hodályt építenek trafik címszó alatt, hogy térkép és iránytű nélkül eltéved benne...
palika
Hihetetlen milyen mocskos emberek ezek...
dömdödöm
teljes erkölcsi csőd uralkodik a fidesz környékén
Pálinkafőző Rézüst
Lázár: Kisegítjük a régi trafikosokat, a csónakból a tengerbe, persze mentő mellény nélkül, mert arra még nem jött meg a haverok pályázata...Hernyók!
Hellcat
Szánalmas...ezzel akarjátok "jóvá tenni" a trafik mutyit? Hogy a 5400 ból 100 at felülvizsgáltok? Rohadék aljas rabló banda.
percsi
Kisegítjük a régi trafikosokat...
Az eszem megáll, elveszem ami a tied, és hogy lásd, mi értetek vagyunk, lehetőséget adunk arra, hogy visszaszerezd vagy használhatod!
Mi ez, nem tudták lefixálni a bizniszt a régi trafikosokkal, most egyezkedünk? Az a trafikos, aki együtt működik velük, maradhat, aki nem az mehet munkanélkülinek?

Nem úgy kellett volna elindítani, hogy a régi trafikosok pályázat nélkül maradnak és a maradék helyre pályázhatnak?
Sőt, nem lett volna szabad elindítani!!!

A következő leépítés milyen ágban várható?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.