A mostani kormány teljesítménye, a mindenüvé befurakodó öndicséret ellenére, katasztrofális - összegzi az utóbbi évek társadalmi-gazdasági folyamatainak "eredményét" Inotai András közgazdász professzor. Az ellenzéknek kíméletlenül őszintén szembesítenie kell a lakosságot a magyar állapotokkal és a jelenlegi folyamatok lehetséges következményeivel. A romeltakarítás hosszú, kínkeserves menetelés lesz, ha ezt a magyar társadalom nem érti meg, borzasztó nagy árat fog fizetni.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Állítólag az MSZP emútnyócéve felét egy szőnyegbombázással, mondták anno. Akkor ez a mostani mi volt, koncentrált atomtámadás? Mert úgy kábé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
nagyon értelmes cikk, csak az agymosott bandához sajnos nem jut el, meg ha el is jut, nem fogják úgysem fel, mert ballibsiznek meg bolsevikoznak, miközben a bolsevikok ők maguk, ezt nem veszik, lehetetlen őket meggyőzni, egy darabig próbáltam, de nem ment, nem adtam fel, engem adtak fel inkább. Attól tartok, hogy még nagyobb baj lesz itt nemsokára a választások után. Ez a társadalom beteg, az értelmesek már régen nincsenek az országban, a hülyék maradnak, azokon meg könnyű uralkodni. Ha ez a helyzet még pár évig így marad, akkor bizony a forradalom nem kizárt, de az sajnos nem fülkeforradalom lesz.
radios45
@pbalage: igen jól látod a dogokat, itt már csak a hülyék, meg az agymosottak maradnak, na meg azok akik nem tehetnek róla, hogy szegénynek születtek, rossz helyre stb.
bárcsak hamarább jönne el az a forradalom, és nem fülkeforradalom +karosszék forradalam lenne az, hanem valami komolyabb,
pbalage
@radios45: én igazából egy normális országot szeretnék, nem kukagyújtogatást, meg kockakődobálást, de félek, hogy máshogy nem fog menni.
bretagne
Azt hiszik, hogy náluk a bölcsek köve. És ebből nem engednek.
pbalage
egyébiránt azt vártam ettől a kormánytól, pedig bevallom, libsi vagyok, lehet köpködni, hogy a választás után szépen kiáll az emberek elé, hogy ez van, meg kell oldani emberek, ezért meg ezért meg amazért. Nem titkolózni, meg összevissza csapongani. Meg tudta volna oldani a helyzetet egy rendes, szakértő társaság, de ezek asszem nem nevezhetők egyiknek sem. Csak úgy poénból kéne egy pártot alapítani, pl a CSKMCSOBN-t, (Csesszünk Ki Mindenkivel, Csak Orbán Viktorral Ne párt), kíváncsi lennék, hány szavazót tudna összegyűjteni.
pbalage
MNO-ról letiltottak, pedig nem személyeskedtem, csak tényeket írtam le.
Orbán Vitya faszbúkjához nem tudok hozzászólni, letiltva.
Zámbó Krisztián oldalához sem :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.