Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szerint az európai intézmények nem jogi bírálatokat, hanem politikai vádakat fogalmaznak meg Magyarországgal szemben.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
igaza van, a jogon meg lehet találni a kiskapukat, de azért széllel szemben nem lehet pisálni.
Turbó Pasi
@pbalage: De szarni lehet! :-) Mert az EU-t leszarjuk! :-)
pbalage
@Turbó Pasi: ha nem lenne eu, asszem szarnod se lenne mit, max a magad által termelt krumplit tudnád bélsárrá átforgatni.
Green Bloke
@pbalage: Ha ennyire imádod az EU-t , akkor éljél Brüsszelben. Nem muszáj ebben a fostalicska országban maradnod, a Magyarország nevű izében, ahogy nevezni merészelted, te hazaáruló!

Szebb jövőt ! (de nem neked) :-D
A Tündik bündije
Politikai vádakat, igen... az a helyzet, hogy a pártjuk eszmeisége egyáltalán nem szárnyal olyan magasságokban, hogy azt ne érthetné meg az EU-ban bárki.

"Ennek megfelelően a bírálatok nem jogi, hanem politikai természetűek, nem a szabályozást, hanem az Orbán-kormány vélt céljait kritizálják.”

Ezen mi a meglepő?
Még a hülye is látja - a bírálatokat megfogalmazók pedig nem azok - hogy a kormány politikai tevékenysége jobbára abból áll, hogy valami unortodox, félfasiszta refomdiktatúrára cserélje a köztársasági demokratikus államrendet, egyszemélyes, központi irányítású államhatalmi szervezetet alkosson meg, és szétverje a demokratikus hatalommegosztást képviselő intézményeket.

"Magyarországon jelenleg 700 euró az átlagkereset." Ez meg a hét poénja volt, bár egy közmunkás valószínűleg nem nevetne rajta, ahogy az évek óta nettó 80-100 ezerért gürizők sem...
A Tündik bündije
@pbalage: De lehet a széllel szemben is, csak nem érdemes, mert te jársz rosszul... ők viszont erőltetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.