Áder János köztársasági elnök megfogalmazása szerint az alaptörvény az államfő munkaköri leírása, amelynek értelmében nem volt mérlegelési lehetősége arról, hogy aláírja-e az alkotmány negyedik módosításáról szóló rendelkezést. Az államfővel készült interjúból kiderül, hogy teljesen védhetőnek tartja az alaptörvény módosítását, és az is, hogy miért nem tetszik neki, hogy Sólyom László "a nemzet lelkiismerete" próbált lenni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ahogy egy nagy gondolkodó megfogalmazta a hülyeség pártsemleges. Ez a szép ország és a benne élő emberek, legyenek bármilyen vallású, etnikumú, pártállású, nem ezt érdemlik. Áder káder nem az egyszerű emberek mellett van, kiszolgálja a fideszt és orbánt. Tehát hiteltelen az én szememben.
Nauta
Tehettél volna!Azt,hogy elhúzól gyors iramban!Akkor a becsületed megmaradt volna! De maradtál,és aláírtad a hazaárulás orbani parancsát! Most meg szánalmasan mentegetőzől, pontosan úgy,mint Kádár apád az MSZMP utolsó pártkongresszusán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.