A köztársasági elnök állítja, nem mérlegelhette az alkotmány negyedik módosításának aláírását.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Na, díszjogászkám... ezt a dumát előadhatod egy lakossági fórumon, vagy a birkamenetelőknek, ők úgysem értenek az ilyesmihez, de ha nálam, a kollégádnál próbálkozol vele (bár nem vagyok rá büszke, hogy te is jogász vagy), akkor fel kell hívnom a figyelmedet arra az apróságra, miszerint az alkotmány-alaptörvény 9. cikke szerint bizony lett volna egy jól megalapozott lehetőséged hivatkozni arra, hogy az EU intézményeinek tiltakozása miatt normakontrollra visszaküldöd a módosítást, hogy az maradéktalanul megfelel-e az Alapjogi Chartában megfogalmazottaknak?
Megtetted? Nem tetted. Eddig sem használtad, és ne is használd soha a "doktor" jelzőt, nincs értelme.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Nauta: A baj az, Csillagom, hogy ov MINDENKIT kezivezerel, ES kirohog... Nem tisztel sem embert, sem Istent, mert utobbi helyebe mar regen sajat magat kepzeli...:o(
kkalman
Ha nem te vagy a nemzet lelkiismerete, akkor ki az? Csak nem a csúszó-mászó gerinctelen főnököd?
Nnnna, akkor azt már kommentálni sem lehet.
Великая ебать всех.
kata53
@coyote3: Miért melyik fidiótának van???
kata53
@Sede: Kételkedhetsz is benn. Fogalma sincs róla mi fán terem!
Dr.luigilongo60
"A talán legjellegzetesebb zsidó viselet, a vallásosabb zsidó férfiak által viselt sapka, a kpá vagy lkkapedli. (Ez az utóbbi jiddis szó voltaképpen a német Kappe = sapka becézett változata.) A modernebb zsidók (és persze az antiszemiták) sábeszdeklinek (szombati fejfedőnek) gúnyolták, holott a hagyomány szerint állandóan viselni kell. (Ha lehet, éppen ezért zsidó körökben kerüljük ezt a kifejezést!) Régente még külön, fekete színű (olykor sötétebb árnyalatú, de szép, színes) hálósapkát is hordtak, hogy éjjel se legyen fedetlen a fejük. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.