A Zsidó Világkongresszus budapesti ülése elé. Mielőtt a nagy pávatáncos színre lép a Zsidó Világkongresszuson, hogy legnagyobb pávatáncát eljárja, még adott egy interjút a Jediót Ahronót című izraeli lapnak. Az interjú célja az, hogy előkészítse a kongresszusra tervezett nagy előadást, és már előre bebizonyítsa, hogy Orbán Viktor nem antiszemita. És az ő Magyarországa sem az.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: űrbán
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az egész zsidógyülés arról szól, hogy jelezzék itt vagyunk és ha behódoltok adunk pénzt, nem fog támadni az unió és csak hajbókolnotok kell na meg nyalni.
űrbán
@Csizmás Kond: "Nyúljunk autentikus forrásokhoz. Meskó Zoltán volt az első igazi magyar nemzetiszocialista antiszemita. Igazi kereszténynek mondta magát, aki “antikommunista”, és “a magyarság érdekeit védi”. Meskót “Hitler Zoltánnak”is gúnyolták. 1932. június 16-án náci egyenruhában jelent meg a parlamentben, karlendítéssel üdvözölte a képviselőket, és a beszéde végén feltűzte a horogkeresztet.
Meskó harcot hirdetett a nemzetközi befolyás, a “nemzetköziség maszlagja” ellen. Azt mondta, hogy “egy új világnak kell jönnie, amelyben megbecsülik a munkát”. A “munka” hirdetése egyértelműen a zsidó spekulációval szembeni magyar út meghirdetését jelentette. Akkor ezt még tudták, ma már csak az antiszemiták tudják. Meskó Zoltán 1932. decemberében pártja vacsoráján kijelentette, hogy mozgalma “a valláserkölcsi világnézet, a puritán kereszténység alapján áll”, kirohant “a síberek, árdrágítók és uzsorások ellen”, új rokkanttörvényt sürgetett, majd – a problémák gyökerére tapintva – tiltakozott a külföldi zsidók további bevándorlása ellen. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.