Nemcsak kitartó munka kell ahhoz, hogy egyről a kettőre jussunk a külhoni magyarok helyzetének javításában, hanem sokszor kockázatvállalás, bátorság is - hangzott el Kövér László, az Országgyűlés elnökének véleménye Kossuth Rádióban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Te már csak tudod laca et. Minden hónapban két és fél millát fizetünk neked az adónkból, hogy te bunkóskodj két bajuszpödrés közt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ezt mondja a Körvér ?
Ti mennyi mindent laptok ingyen ?
Kövér Lászlónak 2 millió 400 ezres jövedelme
ami mögött semmi teljesítmény a párttársaival egyetemben !
A HAZAI MAGYAROK HELYZETÉN MIKOR AKARNAK JAVÍTANI ???
bakegya
Két és fél millióért mit tesz egy fideszközmunkás a magyarok asztalára,ha úgy tetszik bel ügyesen és kül ügyetlenül ,csak úgy lazán KÖVÉREN, SZABADON.
miazavalami
@A Tündik bündije: Ja! Gondold el ha még a haja is hosszú lenne, mennyiért pödörgetné?
DR Eric CARTMEN
Van abban némi báj, hogy egy ízig-vérig komenista karrierpolitikus egyszer csak úgy dönt, hogy ő már nem komcsi, hanem liberális. De nagyon, pártjával még az egyházakat sem kímélve. Aztán, mivel ez nem eredményezett jelentős hatalmat, hát roppant gyorsan vált, és lesz belőle kereszteket hányó elvakult hívő keresztyén, aki nyilasokat temettet újra közpénzen, állami pompával külföldön. Amit a kedves vevő óhajt.

Nagy vonalakban ez mondható el Kövér László házelnökről, a Fidesz nevezetű volt MSZMP-s, Hazafias Népfrontos, munkásőrös gyűjtőpárt választmányi elnökéről. Annyi komcsit kevesen gyűjtöttek össze, mint ők az Orbán Viktor nevezetű KISZ titkár vezetése alatt. Az külön izgalmas - és egyben mutatja, milyen káprázatos politikai és kommunikációs zsenivel rendelkeznek ezek az 50 éves "fiatalok" és főleg "demokraták" -, hogy ilyen háttérrel képesek voltak elhitetni több mint kétmillió emberrel, hogy ők igenis rendszerváltó csodalények, ők az igazi forradalmárok, mindenki más hazudja ezt, sőt, azok büdös komcsik és csak mi, Fidesz-tagok vagyunk egyedül igazán a nemzet fiai, honvédő harcosai az ellenünk áskálódó karvalytőke által támogatott komcsikkal szemben. Ugyan komoly kép- és politikai zavar összemosni a komcsikat a tőkével, de Orbánéknak ez is sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.