Már több mint másfél millió ember írta alá a Fidesz által a rezsicsökkentés megvédéséért indított aláírásgyűjtő íveket - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A kormánypárti politikus ismertette azt is, hogy keddtől az interneten a gyengénlátók számára készült verzió is elérhető lesz az aláírásgyűjtés kapcsán, valamint szintén kedden délutántól a Facebookon promóciót indítanak az aláírásgyűjtés népszerűsítésére.

Nyitrai Zsolt azt mondta, az elmúlt hét hétben érkezett 1,5 millió aláírás azt bizonyítja, hogy ennyi ember támogatja a kormány rezsicsökkentési terveit és ezzel párhuzamosan ennyi ember utasítja el a "Bajnai-Mesterházy-féle rezsicsökkentés-ellenes koalíciót".

Emlékeztetett arra, hogy január 1-jétől 10 százalékkal csökkent a gáz, az áram és a távhő díja, és az eddigi intézkedések folytatásaként további rezsicsökkentésre lehet számítani például a háztartási PB-gázpalackoknál, a hulladékszállításnál, a víz- és csatornadíjaknál, valamint a kéményseprésnél is.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Az a 1.5 millió jóval kevesebb . Hisz mindenki annyiszor írt alá ahányszor csak akart . Van olyan ember aki 3 különböző helyen is aláírt . Na menjenek a jó büdös francba a fidesz csaló férgek . Köpedelem amit csinálnak ezzel a rezsi hisztériával . Miért nem azt írassák alá, hogy örül e az áremeléseknek és a sok adónemnek ? Vajon összejönne a 1.5 millió aláírás ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tűzróka0919: Bocs! Mszp, helyett Mszmp. akartam írni...
tűzróka0919
@miazavalami: Na jól elkanyarodtunk a rezsitől :) Mindjárt kapjuk az intőt :)
miazavalami
@tűzróka0919: Mé? Ez politika , nem csevegés!
tűzróka0919
@miazavalami: Jó, jó de nem a témához illő dolog .
A Tündik bündije
Megfizetik majd akkor (és sajnos mi is), amikor az energiaszolgáltatók pénzhiány miatt leállítják a fejlesztéseket és romlani fognak a szolgáltatások. És akkor is, ha majd minden olyan termék árához hozzácsapják a gyártók a számukra drágább energiát, amit kénytelenek felhasználni.
gibgab
Végtelenül szánalmas. Rajtunk röhög az egész világ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.