A rezsicsökkentés olyan fogás, amivel a Fidesz akár simán választást nyerhet - ettől félnek az ellenzéki pártok. Törik a fejüket, de eddig nem támadt igazán ütős ötletük, hogyan vágjanak vissza. Mivel népszerűségvesztés nélkül nem lehet ellenezni a rezsicsökkentést, az MSZP és a Jobbik is támogatja, sőt még nagyobb csökkentést követel. Az Együtt 2014 elutasítja az intézkedéseket, de Bajnai Gordon alig tudta kivágni magát, amikor napokig üldözték a Fidesz aktivistái, hogy aláírassák vele a támogató íveket.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Turbó Pasi: Ha nem ez az idióta bagázs kormányozna, nem lenne szükség rezsicsökkentésre, mert az emberek ki tudnák fizetni a számlákat. A 27%-os áfát is ők vezették be. Azt is meg lehet tapsolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Powerforce
@Pisti271: Az én szolgáltatóm áprilisban 27%-ot emelt az ÁFÁ-ra hivatkozva. Na, most számold ki , az hány százalékos rezsicsökkentés lesz július 1-től! :-)
Pisti271
@Powerforce: Ha ez matek érettségi feladat, akkor 26%-os.
Díjcsökkentés egy szolgáltatás árából. A rezsid csökkenésének számításához még nagyon sok adatra lenne szükség.
Tootsy
@Powerforce: Te ki tudod szamolni Kedves, mert nem jartal a matekora melle, na de a zo"m?...:o((
Tootsy
@marlin: Draga marlin, uttoro becsszora ki fogom nyitni a linket, mert mindig jokat kuldesz, de most el kell rohannom a rothado kapitalizmust epiteni a kozertbe, ahol penztaros vagyok eppen, es ahol imadjak, hogy picit akcentussal beszelek...:o)) Joejszakat, (nekem) este ugyanitt...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.